pavproch píše:Tak, do howna, kerý nesmrdí sa nešpárá.
Btw, antivirovi (NOD32) se nelíbila ta stránka, na které je uložena fotka - 6x hlášení o podezření.....
1. Pravda, před lety jsem vlastnil skvěle tuněnou šáde 120 s motorem z favorita a volantem a sedačkou z Lancie Delty - v mnoha ohledech dokonalý stroj na drifting na zasněženém či polním povrchu - ale i tak mi výkon nestačil; no samozřejmě po tunerských zásazích "skvělého" mechanika do motoru se milá šáde odebrala do věčných parkovišť a mi nezbylo než mlátit svou tupou, nenasytnou palicí o zeď.
2. Jde o jeden (z mála?) z webů, stále ještě umožňujících upload obrázků bez registrace, což může být vyváženo množstvím agresivní/pochybné reklamy/click baitu.
Nicméně z mého pohledu se nod32 už nějaký ten pátek neřadí mezi špičku AV softu (používám mbam), takže bych jeho hyperaktivní upozornění bral s rezervou, respektive pokud to na některých, nepříliš závadných stránkách s ochranitelskou aktivitou přehání, na jiných, potenciálně mnohem nebezpečnějších mlčí jak zařezaný.
"Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest." J. A. K.
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender