Teď ještě Drábka.
Politický koutek
Re: Politický koutek
Bez bodů
taxem fčera nevyhodil svůj hlas z wokna ani nedal jeho část komančům či jiné zvěři.... ti, co sem je volil, získali krajský průměr 7,88% 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Jestli myslis Svobodne, tak ja jim to hodilil taky, ale u me to z okna bylo.. (1,02%)
Tady v bývalém Rathově království dopadli jen o málo lépe 2,16% 
Když jsem to minulou neděli rozebíral s přítelem z tvého krajského města, příliš z beraní koalice s jednorukým pirátem nadšen nebyl. A když jsem viděl ty plakáty s lidovým a obyčejným "Ivošem" brnkající na strunku podobnosti se známým "hraným dokumentem" s Bohúšem, taky jsem křivil hubu.pavproch píše:taxem fčera nevyhodil svůj hlas z wokna ani nedal jeho část komančům či jiné zvěři.... ti, co sem je volil, získali krajský průměr 7,88%
Já to hodil modrým kmotrům. Výsledek očekávaný, Fialovo žvásty po vyhlášení výsledků směšné.
black on black, petliter, jebem na too 
- Lachende Bestien
- Letec
Dle rčení "Kdyby mohly volby něco skutečně změnit, už dávno by je zrušili..." bych šel volit jen v případě hlasování pro sebe, svého rodinného příslušníka nebo známého; v opačném případě bych si připadal jako hejl vyjadřující podporu někomu neznámému na základě pár porcí mediálních slibotechnických krasožvástů.
Politiku vnímám jako tragikomické divadlo pro stádo, kde čím přesvědčivějším a vytrvalejším lhářem a pokrytcem se člověk stane, tím je v této oblasti úspěšnější. Výjimky jako vždy jen potvrzují platnost pravidla.
Politiku vnímám jako tragikomické divadlo pro stádo, kde čím přesvědčivějším a vytrvalejším lhářem a pokrytcem se člověk stane, tím je v této oblasti úspěšnější. Výjimky jako vždy jen potvrzují platnost pravidla.
"Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest." J. A. K.
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: Já mu rozumím...je zázrakem, že ta strana je 4. v celkovém součtu. Podle mne je to dobře nastartované... Ale stejně - přístí zastávka: kupim si vás všecky, aneb vedoucí úloha Agrofertu!
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
JČ-chtel jsem svobodnym, ale o by vazne bylo stejne jako vyhodit z okna, nakonec jsem to dal twitteru a exhejtmanovi, Zimolu nemuzu vystat.. posledni kapka bylo rio-lipno..no bohuzel to nevyslo
Přesně jsi to vystihl.řidičBOB píše: Podle mne je to dobře nastartované... Ale stejně - přístí zastávka: kupim si vás všecky, aneb vedoucí úloha Agrofertu!
..........................................
Poznámka pod čarou.
Bohužel v tomto systému nefunguje vláda lidu ale vláda korporací.
To, co Babiš dokázal, nevymysleli ani nejlepší scénaristé hollywoodu.
Rivalita nebo byznys?
Žerete jim to i s navijákem?
- Přílohy
-
- Sobotka-Babiš-600x343.jpeg (51.73 KiB) Zobrazeno 3836 x
-
- HM4d2408_bf2k9652.jpg (100.77 KiB) Zobrazeno 3836 x
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)