Taky dobře nastavená 4x4 (Haldex 4. generace, vypínatelné ESP)
Audi quattro - systemy pohonu 4×4
Re: Audi quattro - systemy pohonu 4×4
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám
. Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera
.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám
. Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera
.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No trosku nefer, kedze iba Volvo malo mat zimne gumy...
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Co to je ten Peugeot? cas 1:20 a dal....predek nema zadnej grip tak se odpoji a misto toho se pusti zadek? tam snad nebyl moment kdy jely obe napravy naraz
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Peugeot 508 RXH s pohonom 4x4 "buducnosti" 

7-miestne GTI
7-miestne GTI
To je normalka u hybridniho systemu pazoutu. Fr kolega to mel, chovalo se to uplne dementne, predni a zadni osa uplne nespolupracuje a po chvili se to prehreje a spadne do chyby. Nakonec to auto vratil. V pazoutu na tom pracujou, dokonce to chvili bylo stazeny z trhu, ale ani ted to nefunguje jak ma podle toho co pisou v testech...Eda píše:Co to je ten Peugeot? cas 1:20 a dal....predek nema zadnej grip tak se odpoji a misto toho se pusti zadek? tam snad nebyl moment kdy jely obe napravy naraz
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jaxem se neska celý den nudil, taxem zhřešil a zběžně nakouk i ke konkurenci.... mají tam článek o šádoffkách na sněhu a je tam přímo techikem šáde auto werke uvedena zajímavá věc - kterou sem nevěděl a vana ji ve svém článku taky nezmiňuje - Haldexy posledních generací se taky (jako xD) automaticky vypínají nad 180kmph...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A s vypnutym ESP to aj celkom funguje...
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Ten odborník od Škody tam podle mě plácá dost nesmysly takže je otázka čemu všemu se dá vlastně věřit. A informace o vypínání Haldexu nad 180 kmh je taky podivná už vzhledem k faktu, že Haldex je stejně vypnutý skoro furt.pavproch píše:Jaxem se neska celý den nudil, taxem zhřešil a zběžně nakouk i ke konkurenci.... mají tam článek o šádoffkách na sněhu a je tam přímo techikem šáde auto werke uvedena zajímavá věc - kterou sem nevěděl a vana ji ve svém článku taky nezmiňuje - Haldexy posledních generací se taky (jako xD) automaticky vypínají nad 180kmph...
H4 "standardně" dává dozadu 10%, takže nemůže být vypnutý "skoro furt".... ale nechcu sa hádať... 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.