Taky dobře nastavená 4x4 (Haldex 4. generace, vypínatelné ESP)
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Co to je ten Peugeot? cas 1:20 a dal....predek nema zadnej grip tak se odpoji a misto toho se pusti zadek? tam snad nebyl moment kdy jely obe napravy naraz
Eda píše:Co to je ten Peugeot? cas 1:20 a dal....predek nema zadnej grip tak se odpoji a misto toho se pusti zadek? tam snad nebyl moment kdy jely obe napravy naraz
To je normalka u hybridniho systemu pazoutu. Fr kolega to mel, chovalo se to uplne dementne, predni a zadni osa uplne nespolupracuje a po chvili se to prehreje a spadne do chyby. Nakonec to auto vratil. V pazoutu na tom pracujou, dokonce to chvili bylo stazeny z trhu, ale ani ted to nefunguje jak ma podle toho co pisou v testech...
Jaxem se neska celý den nudil, taxem zhřešil a zběžně nakouk i ke konkurenci.... mají tam článek o šádoffkách na sněhu a je tam přímo techikem šáde auto werke uvedena zajímavá věc - kterou sem nevěděl a vana ji ve svém článku taky nezmiňuje - Haldexy posledních generací se taky (jako xD) automaticky vypínají nad 180kmph...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:Jaxem se neska celý den nudil, taxem zhřešil a zběžně nakouk i ke konkurenci.... mají tam článek o šádoffkách na sněhu a je tam přímo techikem šáde auto werke uvedena zajímavá věc - kterou sem nevěděl a vana ji ve svém článku taky nezmiňuje - Haldexy posledních generací se taky (jako xD) automaticky vypínají nad 180kmph...
Ten odborník od Škody tam podle mě plácá dost nesmysly takže je otázka čemu všemu se dá vlastně věřit. A informace o vypínání Haldexu nad 180 kmh je taky podivná už vzhledem k faktu, že Haldex je stejně vypnutý skoro furt.