Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
pouziji pavrpochovo oblibene Yo! Yo! Yo!
Po docela velkem laborovani, ladeni neklidu na volnobeh a horsim zatahu ve vyssichh otackach, jsem konecne nasel pricinu problemu - vaha vzduchu. Na diag chybu nehazela, livedata byla v norme.. prislo mi to dost nepravdepodobne, takze su stastny jako blecha 
tak to bude 3x 300,- za kopyrajt 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vaha vzduchu sa da odhalit odpojenim a jazdou bez nej...v pripade ak sa nic nezmeni tak by mala byt K.O.
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
pp: ale noták, nenapsal jsem to velkým písmem 
snowman: to jsem samozřejmě zkoušel, odpojit, nastartovat projet..jelo to o poznání lépe (na průměrný hodnoty), myslel jsem že vyřešeno, ale druhý den to bylo ještě horší než při zapojené viz. http://www.youtube.com/watch?v=x7VF3HTMg8M tak jsem si pak zase myslel, že to tím nebude.. no naštěstí jsem koupil novou origo a už nemám chuť to zapálit a shodit ze skály
..dneska už s novou MAF: http://www.youtube.com/watch?v=61KhHv4VPiI (zrychlování na 2ku-nebyl uplně plnej plyn)
snowman: to jsem samozřejmě zkoušel, odpojit, nastartovat projet..jelo to o poznání lépe (na průměrný hodnoty), myslel jsem že vyřešeno, ale druhý den to bylo ještě horší než při zapojené viz. http://www.youtube.com/watch?v=x7VF3HTMg8M tak jsem si pak zase myslel, že to tím nebude.. no naštěstí jsem koupil novou origo a už nemám chuť to zapálit a shodit ze skály
..dneska už s novou MAF: http://www.youtube.com/watch?v=61KhHv4VPiI (zrychlování na 2ku-nebyl uplně plnej plyn)
proto to taky bylo jen za třista kus...
ať slouží a hlavně závidím vyřešení problému.... to já s bramborem a jeho nepadáním otáček při řazení pod zatížením stále leboruju, výměna celé horké části za motorem nepomohla.... chjo no...
ať slouží a hlavně závidím vyřešení problému.... to já s bramborem a jeho nepadáním otáček při řazení pod zatížením stále leboruju, výměna celé horké části za motorem nepomohla.... chjo no...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Urcite podozrenie na umierajuci MAF mam aj ja u seba, ale ked vidim co to spravi so 740i, tak s tym mrtvym MAFom to bola teda slusna zdechlina (ospravedlnujem sa za vyraz), od toho som nastastie este daleko...
Po vyrieseni to uz ide tak ako by som od 740i cakal
gratulujem k vyrieseniu 
Po vyrieseni to uz ide tak ako by som od 740i cakal
7-miestne GTI
7-miestne GTI
No, kdyz se mi to stalo poprve tak me docela polil pot, co to jako je..
Kazdopadne sypacka € bude pokracovat dal, porad to neni dle mych predstav
Diky 
Naposledy upravil(a) oxik dne čtv 03 pro 10:18, celkem upraveno 1 x.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mam tez slusne dlhy zoznam uz 
Neviem ako su si E46 325i a E38 740iA podobne, ale par skusenosti viem posunut dalej ak by bolo treba
Neviem ako su si E46 325i a E38 740iA podobne, ale par skusenosti viem posunut dalej ak by bolo treba
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Motorově jsou asi uplně jinak, vanosová M62TU je hrůzostrašná kapitola sama pro sebe..ale píšu SZ 
A nechcete mi vyresit co mi vyzira baterku? Dal jsem novou 12.9V, premeril jsem proud, zahy po zamknuti to zere 1.4 a po minutce to klesne na nulu. Prijdu k autu za dva dny a je tam 12.1V ... Jeste kdyz odpojim merak a po minute (kdyz hned tak ukazuje stale 0) ho opet pripojim, zase ukazuje 1.4 s tim, ze po chvili opet klesne na nulu.