Chlubítko univerzální

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
oxik
Letec

Re: Chlubítko univerzání

Příspěvek od oxik »

pouziji pavrpochovo oblibene Yo! Yo! Yo! :D Po docela velkem laborovani, ladeni neklidu na volnobeh a horsim zatahu ve vyssichh otackach, jsem konecne nasel pricinu problemu - vaha vzduchu. Na diag chybu nehazela, livedata byla v norme.. prislo mi to dost nepravdepodobne, takze su stastny jako blecha :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak to bude 3x 300,- za kopyrajt :ymhug:
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Vaha vzduchu sa da odhalit odpojenim a jazdou bez nej...v pripade ak sa nic nezmeni tak by mala byt K.O.
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

pp: ale noták, nenapsal jsem to velkým písmem :)

snowman: to jsem samozřejmě zkoušel, odpojit, nastartovat projet..jelo to o poznání lépe (na průměrný hodnoty), myslel jsem že vyřešeno, ale druhý den to bylo ještě horší než při zapojené viz. http://www.youtube.com/watch?v=x7VF3HTMg8M tak jsem si pak zase myslel, že to tím nebude.. no naštěstí jsem koupil novou origo a už nemám chuť to zapálit a shodit ze skály :)
..dneska už s novou MAF: http://www.youtube.com/watch?v=61KhHv4VPiI (zrychlování na 2ku-nebyl uplně plnej plyn)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

proto to taky bylo jen za třista kus... :D

ať slouží a hlavně závidím vyřešení problému.... to já s bramborem a jeho nepadáním otáček při řazení pod zatížením stále leboruju, výměna celé horké části za motorem nepomohla.... chjo no...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Urcite podozrenie na umierajuci MAF mam aj ja u seba, ale ked vidim co to spravi so 740i, tak s tym mrtvym MAFom to bola teda slusna zdechlina (ospravedlnujem sa za vyraz), od toho som nastastie este daleko...
Po vyrieseni to uz ide tak ako by som od 740i cakal :x gratulujem k vyrieseniu :)
7-miestne GTI
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

No, kdyz se mi to stalo poprve tak me docela polil pot, co to jako je..:) Kazdopadne sypacka € bude pokracovat dal, porad to neni dle mych predstav :D Diky :)
Naposledy upravil(a) oxik dne čtv 03 pro 10:18, celkem upraveno 1 x.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Mam tez slusne dlhy zoznam uz :D
Neviem ako su si E46 325i a E38 740iA podobne, ale par skusenosti viem posunut dalej ak by bolo treba ;)
7-miestne GTI
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Motorově jsou asi uplně jinak, vanosová M62TU je hrůzostrašná kapitola sama pro sebe..ale píšu SZ :)
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

A nechcete mi vyresit co mi vyzira baterku? Dal jsem novou 12.9V, premeril jsem proud, zahy po zamknuti to zere 1.4 a po minutce to klesne na nulu. Prijdu k autu za dva dny a je tam 12.1V ... Jeste kdyz odpojim merak a po minute (kdyz hned tak ukazuje stale 0) ho opet pripojim, zase ukazuje 1.4 s tim, ze po chvili opet klesne na nulu. ~x(
Odpovědět