Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Ne, dotcene agregaty EA189 uz se nevyrabi.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- noveautičko
- Pan Řidič
teď budou bazary přeplněné nafťáky.. 

Proc by? I bez nejakeho zasahu nejakeho softwaru maji ty motory nasobne nizsi emise nez stare SDI/TDI z dob pred EURO4. Fakticky si za to muzou planovaci z EU sami. Hodnoty se mely zastropovat nekde na urovni EURO5 a pak mela probehnout snaha o to dostat ze silnic stare vraky.
VW jim jen dal co chteli, ostatne zpusob udavani emisi pocitany dle spotreby je korunou cele absurdity.
VW jim jen dal co chteli, ostatne zpusob udavani emisi pocitany dle spotreby je korunou cele absurdity.
Naposledy upravil(a) ctrl_j dne pát 25 zář 09:45, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
proč by měly? Má snad nějaká tabulková hodnota emisí vliv na životnost motoru nebo jeho chod?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak! Tady se honěj za nějakejma číslama (413mld na pokutě je taky hezký vejvar) a v reálu kdejaký tady jezdí vraky, které vypouštějí kde-co, ale emisemi prošly všechny...ctrl_j píše:...a pak mela probehnout snaha o to dostat ze silnic stare vraky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Fakticky to doslo tak daleko, ze se vymysli veci, ktere vlastne skodi. EGR ventil pro recirkulaci vyfukovych plynu = usady sazi a karbonu, bioslozka v nafte a benzinu = zanaseni vstriku, a tak by se dalo pokracovat…
- noveautičko
- Pan Řidič
staré vraky je jedna věc a jiná hodnota u měření u nových věc druhá..
ale že zrovna amíci vypekli skopčáky..

ale že zrovna amíci vypekli skopčáky..

Pánové, představte si, že já ještě zažil doby, kdy nafta byla akorát v náklaďácích, traktorech a wafkách
Já vím, je to dlouho, ale šlo to 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
nebyl i T54 resp. T72 nafťák?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No vidíš, na to jsem zapomněl
Ale já mám modrou
Ale abych nebyl OT. Absolutně teda nechápu to naftový RS 4x4. Asi jsem fakt stará škola, ale rozum a logika by velela naftový Scout 4x4 a benzinový RS 4x4.

Ale abych nebyl OT. Absolutně teda nechápu to naftový RS 4x4. Asi jsem fakt stará škola, ale rozum a logika by velela naftový Scout 4x4 a benzinový RS 4x4.
Naposledy upravil(a) jerry dne pát 25 zář 12:20, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.