To je horší omezovač, než celá EUShr3k píše:Jojo, všiml jsem si, že plná čára ani zebra není zeď.Já jsem vezl dvojnásobnou dávku emocí (svou ženu a svou máti), tak jsem tak divočit nemohl.
Opel obecně
Re: Opel obecně
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Můj "omezovač" má vyšší BLI než já. Když jsem Shr3ka předjížděl, tak zrovna na zadních sedadlech kojila 
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
To asi svou starou a dite moc rad nemas 
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Můj Opel mě nepřestává překvapovat.
Včera natankováno 66 litrů (Po 60 pistole vycvakla a na druhý pokus tam nateklo ještě 6 litrů) do údajně 62l nádrže přičemž jsem jel tankovat s dojezdem okolo 50km tj minimálně ještě 5 tam muselo být. Tankováno u Benziny na stojanu kde tankuji pravidelně.
Včera natankováno 66 litrů (Po 60 pistole vycvakla a na druhý pokus tam nateklo ještě 6 litrů) do údajně 62l nádrže přičemž jsem jel tankovat s dojezdem okolo 50km tj minimálně ještě 5 tam muselo být. Tankováno u Benziny na stojanu kde tankuji pravidelně.
Opel si hodně veme 
Na ONO tankuju vcelku často a nikdy se mi to nestalo. Tady se ale IMO jednalo o využití rezervy. Ráno jsem vyjel a prvních 150km jsem jel s ukazatelem spotřeby zaraženým nad maximem a na "max" jsem se dostal někdy po 200km.
Tohle se mi povedlo asi 2x u oftáky (Scout), že sem tam nacvakal asi o 5 litrů víc než byl deklarovaný celký objem nádrže (renomované ČS). U bramborů (jako že už mám zkušenost se třema - brambor1 a brambor2 á 63 lt, m4Zlik á 50 lt se mi nikdy nepodařilo tam nalít víc než asi litr přes deklarovaný objem.
EDIT: ditto pindica (30 lt) a naopak Leguán (deklarovaných 60) sem už několikrát nalil 62-63
EDIT: ditto pindica (30 lt) a naopak Leguán (deklarovaných 60) sem už několikrát nalil 62-63
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
myslim ze primo tady byl nejaky clanek, ze by se to nemelo delat, tak uz to nezkousim, ale taky se do astry dalo dostat o par litru vic.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
HM: Může bejt. Já mám historicky opakovanou zkušenost s ONO benzínem, konkrétní pumpou za rozdílných vnějších teplot. Co je na naftičku si tankuju buď doma nebo "na dojetí", takže o celkové kapacitě nádrže nemám potuchy, a benzín už radši netankuju vůbec 
Honza42 k tomu kdysi něco psal:
Honza42 k tomu kdysi něco psal:
Honza42 píše:Tak většina (nebo dnes všechna) auta mají ještě přes ventilek připojenou další pomocnou nádrž kvůli roztažnosti paliva. Jde jen o to, jestli se ji podaří zaplnit či nikoliv. U Sharana 2003 lze pistolí ventilek nadzvednout a pomalu tam nacpu od vypnutí pistole ještě 10-14 litrů, takže 200km dojezdu navíc. Jinak palubák přesný a při dojezdu 0 to ještě k pumpě dojede. Běžně tankuju 70-75 litrů na nějakých 1000-1100km. Nádrž je psaná 70 litrů.
black on black, petliter, jebem na too