Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
už su doma.... uffff 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jak to říct, tělo se snaží vyrovnat s množstvím "nepřátelské" chemie v těle ale lehce prohrává na body, no..... není to žádná hitparáda, ale na druhou stranu, čekal sem, že mi bude ještě blběji....
Tak doděláno do 100% - klempířina načisto klempířama (ne ty moje nesmělé pokusy nanečisto) a kolega tesař mi fčíl dodělal i podbití OSB deskama (aby vítr nepodfoukl krytinu).... uffff ....pavproch píše:Musím sa pochváliť - stih sem to dodělat před nástupem do špitálu: leguán už neparkuje pod nebem ale pod střechou.... betonovou od bramacu.....
Já musím říct, že se v poslední době docela bavím za volantem půjčeného Active Tourer 225i x-drive, je to totální vlk v rouše beránčím (170kw, 6,3s, 240km/h).
Zrovna dnes má námět k přemýšlení majitel new Mustangu GT, který ačkoliv na okresce vůbec nejel špatně, tak autobus setřást nedokázal
Ale příjemné, nezáludné kočkování z obou stran
Kdybych si potřeboval něco podobného pořídit, asi bych o tom normálně uvažoval, takové koníky nevím jestli ještě někdo u menších MPV vůbec nabízí.
Zrovna dnes má námět k přemýšlení majitel new Mustangu GT, který ačkoliv na okresce vůbec nejel špatně, tak autobus setřást nedokázal
Kdybych si potřeboval něco podobného pořídit, asi bych o tom normálně uvažoval, takové koníky nevím jestli ještě někdo u menších MPV vůbec nabízí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
tak dnes kompletny repas zadneho brzdoveho strmena s epb. ani to nebolelo, ale na ajtaka si myslim som dobry. v poslednej dobve co si neurobim sam...
thesis, c3, bravo
@ ninko - tak pokud bydlis do 100km od BA, tak jsi to A dat k Vladovi, ale to asi vis. Jenže ten pocit, že to zvládneš sám je k nezaplacení.
Zas po delší době jedu za lezenim vlakem. Pivo na stanici, pivo na přestupu, pivo na konečné, do uši uječenej skotskej/irskej punk a spokojenost veliká.

Tak prestupni pivo se nekoná, hlavně ze budova nadru je nove revitalizovana, s milionem chodeb a zákoutí, ale bufet se nekoná. A stry bufet ze starého vagonu samozřejmě zrušili.
Jsem zachráněn. Napojny vlak stojí 20 minut ve stanici a ma jidelnak s tocenym... Hmm, sluníčko, nástupiště, tocene v ruce a vyskereny na všechny kysely xichty okolo.
vzpomněl jsem si na PP jeho jedno doktorské a po koblihach jsem se radši neptal...
Zas po delší době jedu za lezenim vlakem. Pivo na stanici, pivo na přestupu, pivo na konečné, do uši uječenej skotskej/irskej punk a spokojenost veliká.
Tak prestupni pivo se nekoná, hlavně ze budova nadru je nove revitalizovana, s milionem chodeb a zákoutí, ale bufet se nekoná. A stry bufet ze starého vagonu samozřejmě zrušili.
Jsem zachráněn. Napojny vlak stojí 20 minut ve stanici a ma jidelnak s tocenym... Hmm, sluníčko, nástupiště, tocene v ruce a vyskereny na všechny kysely xichty okolo.
viem, ale davat auto z vychodu do ba kvoli kazdej prkotine... ako raz vlado povedal, dobre a lahke veci si robite sami a mne vozite len to najtazsie 
thesis, c3, bravo