Chlubítko univerzální

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Chlubítko univerzání

Příspěvek od řidičBOB »

=)) =)) =))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

už su doma.... uffff :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

dobre! a jak se dari??
Mirek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jak to říct, tělo se snaží vyrovnat s množstvím "nepřátelské" chemie v těle ale lehce prohrává na body, no..... není to žádná hitparáda, ale na druhou stranu, čekal sem, že mi bude ještě blběji....
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Tak se drz chlape! :-)
Mirek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Musím sa pochváliť - stih sem to dodělat před nástupem do špitálu: leguán už neparkuje pod nebem ale pod střechou.... betonovou od bramacu..... :x
Tak doděláno do 100% - klempířina načisto klempířama (ne ty moje nesmělé pokusy nanečisto) a kolega tesař mi fčíl dodělal i podbití OSB deskama (aby vítr nepodfoukl krytinu).... uffff .... \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já musím říct, že se v poslední době docela bavím za volantem půjčeného Active Tourer 225i x-drive, je to totální vlk v rouše beránčím (170kw, 6,3s, 240km/h).
Zrovna dnes má námět k přemýšlení majitel new Mustangu GT, který ačkoliv na okresce vůbec nejel špatně, tak autobus setřást nedokázal :) Ale příjemné, nezáludné kočkování z obou stran :D

Kdybych si potřeboval něco podobného pořídit, asi bych o tom normálně uvažoval, takové koníky nevím jestli ještě někdo u menších MPV vůbec nabízí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
ninko
Autoškolák

Příspěvek od ninko »

tak dnes kompletny repas zadneho brzdoveho strmena s epb. ani to nebolelo, ale na ajtaka si myslim som dobry. v poslednej dobve co si neurobim sam...
thesis, c3, bravo
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

@ ninko - tak pokud bydlis do 100km od BA, tak jsi to A dat k Vladovi, ale to asi vis. Jenže ten pocit, že to zvládneš sám je k nezaplacení.

Zas po delší době jedu za lezenim vlakem. Pivo na stanici, pivo na přestupu, pivo na konečné, do uši uječenej skotskej/irskej punk a spokojenost veliká. :D :ar!

Tak prestupni pivo se nekoná, hlavně ze budova nadru je nove revitalizovana, s milionem chodeb a zákoutí, ale bufet se nekoná. A stry bufet ze starého vagonu samozřejmě zrušili.

Jsem zachráněn. Napojny vlak stojí 20 minut ve stanici a ma jidelnak s tocenym... Hmm, sluníčko, nástupiště, tocene v ruce a vyskereny na všechny kysely xichty okolo. :)) vzpomněl jsem si na PP jeho jedno doktorské a po koblihach jsem se radši neptal...
ninko
Autoškolák

Příspěvek od ninko »

viem, ale davat auto z vychodu do ba kvoli kazdej prkotine... ako raz vlado povedal, dobre a lahke veci si robite sami a mne vozite len to najtazsie ;)
thesis, c3, bravo
Odpovědět