Elektromobily a vse kolem nich
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Pha - Brno v tomhle tempu a při této venkovní teplotě, je mission impossible.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
dekuji, to me vzdy na cas vyleci z podobnych uvah.
obcas se svezu v eqe53amg a jako semaforovy bijec to mezi spalovaky konkurenci asi ani nema
obcas se svezu v eqe53amg a jako semaforovy bijec to mezi spalovaky konkurenci asi ani nema
Pravda vyděsí
Já ešče v elmobilu neseděl/nejel (a ani po tom netoužím/nehodlám to zkoušet) ale zajímalo by mě (kdysyk kdysik sem o tom čet), esli bych sa taky zařadil mezi ty, kterým ten chybějící zvuk (motoru) navozuje pocit "blbě" (se zvukem od motoru ale v autě kinetózou netrpím). Na kolotočářské horské dráze (zamlada) mi teda moc dobře nebylo....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vzdy k sluzbam
Ono vidiet ako kazde dve sekundy jazdy sa strati kilometer dojazdu je celkom dobra terapia
A potom je to jazda na snehu/lade...aby to na tej ceste na suchu aspon trochu drzalo tak to ma kludne 285 gumy a v kombinacii s tymi 2.5t hmotnosti (tam je uplne k hovnu ze ta baterka je v podlahe) to hnedka ide v zakrute po tecne ven a kedze to nebrzdi motorom tak nejake hratky s prenasanim vahy aby sa ten predok chytnul su uplne marne. A ako bonus od predele a ani od volantu feedback zadny...vyskusane za vas (nastastie nic neslo a nejak sa to chytilo)
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak. Je s tím “legrace”
Ad semafory: jj, tam to vyletí jako střela. Ale také to není zadarmo. Na třetích si uvědomíš, že musíš ještě taky někam dojet
Ad semafory: jj, tam to vyletí jako střela. Ale také to není zadarmo. Na třetích si uvědomíš, že musíš ještě taky někam dojet
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW