Jak takovej najezd vypada? Jinak jo, jestli clovek chce plnotucny ecko, tak to proste je tech 22kg a vic s velkou baterkou. Moje ma 25,5, ale je to XL se zdvihama 170/160. Navic to je super doplnek ke klasickymu endurku
Da se teda postavit i lehke (okolo 20kg), ale pak je to v cene solidni motorky/zakladniho auta ... https://mtbs.cz/clanek/test-unno-mith/k ... ty-recenze
Jak stárnu, tak uvažuju o e-gravelu. Je to univerzál na silnici a štěrkové cesty a hmotnost by měla být furt rozumná. Jde mi o výpomoc je do prudkých kopců, roviny a táhlé kopce zatím pohoda.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
A zase můj osobní menšinový názor: Dybych ešče mohl (jakože už nemůžu, po shingles 2024 mám poškozený nerv v ruce a delší dobu nejsem schopen držet řídítka), tak bych o E ingdy neuvažoval, buď to de poctivě za svoje nebo pokud to už nende, tak rači nic než E.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch píše: ↑před 23 minutami
A zase můj osobní menšinový názor: Dybych ešče mohl (jakože už nemůžu, po shingles 2024 mám poškozený nerv v ruce a delší dobu nejsem schopen držet řídítka), tak bych o E ingdy neuvažoval, buď to de poctivě za svoje nebo pokud to už nende, tak rači nic než E.
Dobre delas, usetril sis starosti! Vem jsi jake jsi mel problemy s kolem a ted by to bylo navic s motorem ...