IT poradna
Re: IT poradna
ale i tak asi radši zajdu za známým, který se IT živí, at sa rači podívá, esli tam někdě něco po těch breberkách nezůstalo.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Ešte môžeš dať obnovu systému spred pár dní a budeš mať rovnaké nastavenia.
bohužel poslední bod obnovení se dělal v době kdy tam ta breberka už byla...
Rozjeď PC v nouzovém režimu. Potom rozjeď ESET a proskenuj celý počítač antivirem - určitě to aspoň jednu mršku najde. Restartuj počítač a napiš, jestli se to zlepšilo. 
Doporučuji stáhnout:
http://www.avg.com/cz-cs/avg-rescue-cd
Udělat instalaci na FLASHKU, bootnout z toho PC a proskenovat.
S většinou breberek si to poradí bez následků pro OS.
http://www.avg.com/cz-cs/avg-rescue-cd
Udělat instalaci na FLASHKU, bootnout z toho PC a proskenovat.
S většinou breberek si to poradí bez následků pro OS.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám
. Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera
.
mno nic, no, tak budu muset, ač nescu, upgradovat IE8 na IE10. Web winUpdate mi nabízí ke stáhnutí aktualizaci na IE10 (cca 49MB) - jak to funguje? odinstaluje to (úplně) IE8 vč. všech nastavení (java, bezpečnost, důvěryhodné weby, bookmarks, cookies) a udělá novou (čistou) instalaci IE10 nebo to jenom provede upgrade a přitom zachová všechno )nebo alespoň většinu) nastavení?
Mně IE10 fungoval tak dobře, až jsem přešel na FF 
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Nevím jak je na tom IE (zásadně jej nepoužívám), ale ostatní prohlížeče se upgradují a data ti zůstanou.
ale hlavně, průssssseeer - po prvním otevření AF sa to sesypalo...pavproch píše:takže asitakle: IE10 naingstalován z update mrkvozoftu, cookiny to nechalo, většinu nastavení taky, ale třeba nastavění důvěryhodných webů to částečně změnilo... odpůldne budu testovat internetbanking.... to zas bude potratpavproch píše:mno nic, no, tak budu muset, ač nescu, upgradovat IE8 na IE10. Web winUpdate mi nabízí ke stáhnutí aktualizaci na IE10 (cca 49MB) - jak to funguje? odinstaluje to (úplně) IE8 vč. všech nastavení (java, bezpečnost, důvěryhodné weby, bookmarks, cookies) a udělá novou (čistou) instalaci IE10 nebo to jenom provede upgrade a přitom zachová všechno )nebo alespoň většinu) nastavení?
první poznatky: hned při prvním spuštění IE zhavaroval, napodruhé už ale naběhnul OK, rozhodilo mi to ostrost zobrazení písma a kuwa podtrhává mi to červenou vlnovkou překlepy a moje novotvary. kaj sa ta číčovina dá vypnůť?

Uploaded with ImageShack.us
je cosyk shnilého v království autoforumovském