Porsche - vse o sportovnich modelech

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Porsche - vse o sportovnich modelech

Příspěvek od Vrooom »

Zajímavý, taky jsem měl za to že to od po Fl 997 už jen spolehlivé a obzvlášť gt modely jsou jedny z mála aut co vydrží i ostré nasazení. Seto kazí i při daily ježdění?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ty jo, tak to teda začínám být o to vděčnější drahé 3/4 a jejímu nnnnneeee: "buď já nebo Porše" dyž sem o tom 2022-3 uvažoval. A to teda nejenom za ušetřený penys ....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Hustý... A tak když máš prodlouženou záruku tak máš klidný spaní a může ti to být fuk, ne? A organizovaným závodem se myslí i volné jízdy pro veřejnost nebo to musí být něco jako bm racing / endurance cup a pod?
A když jsou to takové "shity" tak proč hodně lidí z ///M přechází už jen na Porsche? To mi pak příjde lepší jezdit daily M3 případně místo Panamery turbo mít M5c?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Já už mám najeto téměř 90tkm na 992, nějaké drobnosti jsem řešil, ale nic závažného a vše v rámci prodloužené záruky, kterou samozřejmě neustále připlácím a bez ní bych to auto nechtěl :D

Shit to za mě není, ale G80 je třeba imho kvalitou a zpracováním trochu jinde :D Obecně G80 je nejgeniálnější auto poměr cena/výkon.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

pavproch píše: včera, 15:05 Ty jo, tak to teda začínám být o to vděčnější drahé 3/4 a jejímu nnnnneeee: "buď já nebo Porše" dyž sem o tom 2022-3 uvažoval. A to teda nejenom za ušetřený penys ....
To je dost vtipný koment v kontextu toho, že s nalomeným zdravím teď jen řešíš, jak ty svoje vraky udržet při životě a u těch svých poloamatérských garážníků do toho jen liješ prachy horem spodem bez výsledku... takhle jsi mohl mít Porsche, ze kterého bys měl každý den radost a jakoukoli případnou závadu rychle vyřešil v autorizáku na záruku... (do 200tkm a 15 let stáří).
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Možná, jaxe znám (moje ščestí na technické průsery). A být o 4 melouny chudší.

A otázka je zdali ten firemní vrak udržovat dál nebo sa NATO vysrát (pouze pokud by někdo pradil udržovat, taxe ho pak zeptám jak a čím... ale takový názor prozatím nikdo nevyslovil.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět