Porsche - vse o sportovnich modelech

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Porsche - vse o sportovnich modelech

Příspěvek od Vrooom »

Zajímavý, taky jsem měl za to že to od po Fl 997 už jen spolehlivé a obzvlášť gt modely jsou jedny z mála aut co vydrží i ostré nasazení. Seto kazí i při daily ježdění?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ty jo, tak to teda začínám být o to vděčnější drahé 3/4 a jejímu nnnnneeee: "buď já nebo Porše" dyž sem o tom 2022-3 uvažoval. A to teda nejenom za ušetřený penys ....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Hustý... A tak když máš prodlouženou záruku tak máš klidný spaní a může ti to být fuk, ne? A organizovaným závodem se myslí i volné jízdy pro veřejnost nebo to musí být něco jako bm racing / endurance cup a pod?
A když jsou to takové "shity" tak proč hodně lidí z ///M přechází už jen na Porsche? To mi pak příjde lepší jezdit daily M3 případně místo Panamery turbo mít M5c?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Já už mám najeto téměř 90tkm na 992, nějaké drobnosti jsem řešil, ale nic závažného a vše v rámci prodloužené záruky, kterou samozřejmě neustále připlácím a bez ní bych to auto nechtěl :D

Shit to za mě není, ale G80 je třeba imho kvalitou a zpracováním trochu jinde :D Obecně G80 je nejgeniálnější auto poměr cena/výkon.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

pavproch píše: sob 27 pro 15:05 Ty jo, tak to teda začínám být o to vděčnější drahé 3/4 a jejímu nnnnneeee: "buď já nebo Porše" dyž sem o tom 2022-3 uvažoval. A to teda nejenom za ušetřený penys ....
To je dost vtipný koment v kontextu toho, že s nalomeným zdravím teď jen řešíš, jak ty svoje vraky udržet při životě a u těch svých poloamatérských garážníků do toho jen liješ prachy horem spodem bez výsledku... takhle jsi mohl mít Porsche, ze kterého bys měl každý den radost a jakoukoli případnou závadu rychle vyřešil v autorizáku na záruku... (do 200tkm a 15 let stáří).
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Možná, jaxe znám (moje ščestí na technické průsery). A být o 3 melouny chudší.

A otázka je zdali ten firemní vrak udržovat dál nebo sa NATO vysrát (pouze pokud by někdo poradil udržovat, taxe ho pak zeptám jak a čím... ale takový názor prozatím nikdo nevyslovil.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

vasco píše: sob 27 pro 18:15 že s nalomeným zdravím teď jen řešíš, jak ty svoje vraky udržet při životě a u těch svých poloamatérských garážníků
....takhle jsi mohl mít Porsche, ze kterého bys měl každý den radost a jakoukoli případnou závadu rychle vyřešil v autorizáku na záruku... (do 200tkm a 15 let stáří).
NEzdraví = ano, zabíjí mě to
autovraky = ano, už sem to tu mockrát spal, že to sou opravdu už autovraky
poloamatérských = DŮRAZNÝ nesouhlas!
záruka = dle zákona je 24m a jaxe znám, DYBY to bylo bývalo, určitě bych nepřiplácel za její prodloužení = UŽ ve 100kkm prožíval u porše to, co fčíl prožívám AŽ ve 240k s béemwé
Suma sumárum = dobře že to s poršetem nedopadlo.
(A opravil sem tu cifru, ten Kajman by nebyl býval za 4 ale jen za 3.)
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Vrooom píše: sob 27 pro 14:56 Zajímavý, taky jsem měl za to že to od po Fl 997 už jen spolehlivé a obzvlášť gt modely jsou jedny z mála aut co vydrží i ostré nasazení. Seto kazí i při daily ježdění?
Daily asi není problém, ale GT se z velké části provozují na okruhových dnech.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

pavproch píše: sob 27 pro 15:05 Ty jo, tak to teda začínám být o to vděčnější drahé 3/4 a jejímu nnnnneeee: "buď já nebo Porše" dyž sem o tom 2022-3 uvažoval. A to teda nejenom za ušetřený penys ....
kulové, udělal jsi špatné rozhodnutí...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Předseda píše: sob 27 pro 16:53 Hustý... A tak když máš prodlouženou záruku tak máš klidný spaní a může ti to být fuk, ne? A organizovaným závodem se myslí i volné jízdy pro veřejnost nebo to musí být něco jako bm racing / endurance cup a pod?
A když jsou to takové "shity" tak proč hodně lidí z ///M přechází už jen na Porsche? To mi pak příjde lepší jezdit daily M3 případně místo Panamery turbo mít M5c?
Prodloužená záruka by to měla pořešit, takže relativně ano, můžeš klidně spát :D
Volné jízdy a trackday nevadí, ale měřený závod, ano.
Prostě je to vyšší level, BMW je super, ale Porsche je preciznější ( ale za dvojnásobek), je třeba to vyzkoušet a udělat si sám obrázek. Zrovna dneska se svezl kamarád co má M2 a má červíka v hlavě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Odpovědět