Když budeš tekutinu (vývar, víno) přilévat postupně a jednou za čas ochutnáš jestli už je rýže dost (měla by být al dente), tak by se mělo podařit.
Ono to není zas tak těžké
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Já bych se na to doma vykašlal a jel si to dát někam do hladového okna. To bude ten pravej požitek z přepáleného oleje a strouhané třicítky... Ty bláho, ale taky bych si ho dal
šmoula píše:Dostal jsem chuť na langoš. Pořádně mastnej langoš, potřenej česnekem, kečupem a posypanej strouhanym eidemem Nějaké dobrej ale opravdu dobrej recept?
Díky
Ten dělal táta minulej tejden. Čekaly na mě, když sem přijel ze školy. Chutnaly fakt dobře, takže se běžim podívatpo receptu, třeba bude někde navrchu.
proc ne? vzhledem k tomu, ze babi me naucila jist i cukrovane bramboraky a topinky s povidlama, tak proc ne langose s marmoskou. navic jsem v te dobe byl dite skolou povinne a cesnek jsem mel ve velke neoblibe.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, cukrovanej bramborák je překvapivě skutečně docela mňamka, topinku s povidlama jsem nikdy nezkoušel, ale byla-li by ta povidla švestková nepochybuju o tom, že to taktéž bude mňamka. Langoš na sladko či na slano je normál. Ovšem langoš obecně tedy rozhodně není žádnej kulinářskej zážitek
se nedivim, ze tobe chutna sladky bramborak, bo Vychodni Cechy.
babi byla z pomezi Moravy a VC a mam pocit, ze to je tamni specialita. tu topinku pred aplikaci povidel, samozrejme svestkovych, doporucuji radne pomazat cesnekem
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou