Ono to není zas tak těžké
Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
Když budeš tekutinu (vývar, víno) přilévat postupně a jednou za čas ochutnáš jestli už je rýže dost (měla by být al dente), tak by se mělo podařit.
Ono to není zas tak těžké
			
			
									
									Ono to není zas tak těžké
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
						Re: Gastronomické okénko
Dostal jsem chuť na langoš. Pořádně mastnej langoš, potřenej česnekem, kečupem a posypanej strouhanym eidemem 
 Nějaké dobrej ale opravdu dobrej recept?
Díky
			
			
									
									Díky
2.0i 107kW
						Re: Gastronomické okénko
Já bych se na to doma vykašlal a jel si to dát někam do hladového okna. To bude ten pravej požitek z přepáleného oleje a strouhané třicítky... 
 Ty bláho, ale taky bych si ho dal 
			
			
									
									
						Re: Gastronomické okénko
hmm, langos s merunkovou marmeladou... vzpominky na dovolene u Balatonu. tez bych si dal.
			
			
									
									Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
						V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: Gastronomické okénko
Ten dělal táta minulej tejden. Čekaly na mě, když sem přijel ze školy.šmoula píše:Dostal jsem chuť na langoš. Pořádně mastnej langoš, potřenej česnekem, kečupem a posypanej strouhanym eidememNějaké dobrej ale opravdu dobrej recept?
Díky

TSs
						Re: Gastronomické okénko
jak si to nekdo muze dat nasladko...brrrmmira píše:hmm, langos s merunkovou marmeladou... vzpominky na dovolene u Balatonu. tez bych si dal.
Re: Gastronomické okénko
proc ne? vzhledem k tomu, ze babi me naucila jist i cukrovane bramboraky a topinky s povidlama, tak proc ne langose s marmoskou. navic jsem v te dobe byl dite skolou povinne a cesnek jsem mel ve velke neoblibe.
			
			
									
									Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
						V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: Gastronomické okénko
jj, cukrovanej bramborák je překvapivě skutečně docela mňamka, topinku s povidlama jsem nikdy nezkoušel, ale byla-li by ta povidla švestková nepochybuju o tom, že to taktéž bude mňamka. Langoš na sladko či na slano je normál. Ovšem langoš obecně tedy rozhodně není žádnej kulinářskej zážitek  
			
			
									
									Niko nadžanel ko kerdža
						Re: Gastronomické okénko
se nedivim, ze tobe chutna sladky bramborak, bo Vychodni Cechy.
babi byla z pomezi Moravy a VC a mam pocit, ze to je tamni specialita. tu topinku pred aplikaci povidel, samozrejme svestkovych, doporucuji radne pomazat cesnekem
			
			
									
									babi byla z pomezi Moravy a VC a mam pocit, ze to je tamni specialita. tu topinku pred aplikaci povidel, samozrejme svestkovych, doporucuji radne pomazat cesnekem
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
						V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: Gastronomické okénko
tak "volové" zítra si můžu jít otevřít italskou reštyku. rizoto bylo fakt dobrý a ani to nebyla velká dřina... next time si aj vzpomenu to blejsknout 
			
			
									
									Slow and serious