A to já si zas myslím, že vyhláška na něj vjezd při objíždění výslovně povoluje (respektive vyjímá ze zákazu).
Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
To se rozčilovali pochopitelně oprávněně.A potkávali se s těmi, co to poctivě stáli a do levého jeli v legal místě a hrozně se rozčilovali, žes jim tam “vjel”.
Já se taky ale bavím fakt o tom, když to vyloženě stálo (klidně minuta bez pohnutí kol) a že tam dotyčný projede normálně a ne že tam přilítne jak debil
Důvod proč se to dělalo nelegálně a bylo fajn to zlegalizovat bylo to, že ta stojící kolona tam nebyla nárazově, ale byl to skoro setrvalý stav
Jo, vysvětlení. Chápu teda dobře, že PČR tam rozdává pokuty neoprávněně? Zkus se tam projet, poslat to do správka... a pak uvidíme. Jinak je výkřik do tmy to, co zde píšeš tyNa tenhle výkřik se ode mě očekává nějaká reakce?
A jestli chceš odvolat na objíždění, tak to je v tomhle případě hloupost
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Neznám tu situaci a je mi fuk, takže nevím, proč bych k ní měl podávat nějaké vysvětlení.
Já se nechci na objíždění odvolávat, auto ve videu objíždělo.
Já se nechci na objíždění odvolávat, auto ve videu objíždělo.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
že si něco myslíš, je fajn. Máš k tomu nějaký výklad dopravního značení V13? Já totiž našel jenom to, že se na něj nesmí vjíždět a zastavit.GeneHawkins píše: ↑dnes, 12:24A to já si zas myslím, že vyhláška na něj vjezd při objíždění výslovně povoluje (respektive vyjímá ze zákazu).
EDIT: tak jsem to našel:
Obávám se ovšem, že objíždění kolony, abych se dostal na začátek a všechny předjel, není nezbytně nutnéVodorovná dopravní značka V 13 – Šikmé rovnoběžné čáry vyznačuje plochu, do které je řidič obecně zakázáno vjíždět nebo nad ni nákladem zasahovat.
Význam: Vymezuje prostor, který není určen pro běžnou jízdu, a slouží k usměrnění dopravy (např. oddělení jízdních pruhů, zvýraznění místa, kde se sjíždějí nebo rozjíždějí proudy vozidel).
Zákaz zastavení: Na ploše vyznačené šikmými rovnoběžnými čárami nesmíte zastavit ani stát, pokud to není nutné k objíždění, odbočování nebo přejíždění.
Výjimky: Vjet na tuto plochu lze pouze tehdy, je-li to nezbytně nutné k objíždění, odbočování nebo pokud to vyžaduje situace v provozu (např. při nehodě), pokud tím neohrozíte ostatní účastníky provozu.
Podle tvého výkladu by se totiž dalo jezdit i BUS pruhem, jelikož ten má velmi podobnou výjimku, kdy do něj lze vjet.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Neda sa nesuhlasit