Takže to je argument pro porušování zákazu vjezdu? Že se mi nechce jet v pruhu pomaleji, možná pár sekund?
Ale vlastně - to je taková debilní analogie lopat v kamionech, co předjíždí rozdílem rychlostí nulanulanic, protože budou doma o 3m a 21s dříve. Rozumím, že tohle může chápat jenom někdo od nich.
Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Se divim, ze Te to porad bavi, dohadovat se s nim 
Nedavno mi nejaky jeho kolega napsal, ze kdyz na dalnici v pravem pruhu da blinkr, tak tim zapocal predjizdeni a ja ho uz teda v levem nemuzu predjet. To jsem sel do kolen. Kdyz tam dalsi zacal s jinou demagogii ohledne zmeny pruhu na dalnici, tak jsem jim tam dal screenshot prislusneho paragrafu a pak tu debatu s lopatama rychle ukoncil...
Nedavno mi nejaky jeho kolega napsal, ze kdyz na dalnici v pravem pruhu da blinkr, tak tim zapocal predjizdeni a ja ho uz teda v levem nemuzu predjet. To jsem sel do kolen. Kdyz tam dalsi zacal s jinou demagogii ohledne zmeny pruhu na dalnici, tak jsem jim tam dal screenshot prislusneho paragrafu a pak tu debatu s lopatama rychle ukoncil...
kavis: a nebyl to radek ondrašik nebo ten trotl osobne nebo jak se jmenoval? Myslím, že kdysi taky razili posobnou teorii 
Bylo to nejake kratsi jmeno. Asi si ty zkusenosti predavaji...