Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

Takže to je argument pro porušování zákazu vjezdu? Že se mi nechce jet v pruhu pomaleji, možná pár sekund?
Ale vlastně - to je taková debilní analogie lopat v kamionech, co předjíždí rozdílem rychlostí nulanulanic, protože budou doma o 3m a 21s dříve. Rozumím, že tohle může chápat jenom někdo od nich.
270kW
195kW
107kW
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Se divim, ze Te to porad bavi, dohadovat se s nim :D

Nedavno mi nejaky jeho kolega napsal, ze kdyz na dalnici v pravem pruhu da blinkr, tak tim zapocal predjizdeni a ja ho uz teda v levem nemuzu predjet. To jsem sel do kolen. Kdyz tam dalsi zacal s jinou demagogii ohledne zmeny pruhu na dalnici, tak jsem jim tam dal screenshot prislusneho paragrafu a pak tu debatu s lopatama rychle ukoncil...
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

kavis: a nebyl to radek ondrašik nebo ten trotl osobne nebo jak se jmenoval? Myslím, že kdysi taky razili posobnou teorii :D
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Bylo to nejake kratsi jmeno. Asi si ty zkusenosti predavaji... :D
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Takže to je argument pro porušování zákazu vjezdu? Že se mi nechce jet v pruhu pomaleji, možná pár sekund?
To je jako bus pruh - než abych jel za traktorem, tak ho úplně klidně bus pruhem předjedu. Mě taky včera předjela dodávka bus pruhem, když jsem se naloženej coural do kopce na Bohdalci

A třeba dodnes mi nikdo nebyl schopnej vysvětlit, jak tento zákaz mám řešit na JS od nájezdu od Spořilovské, když jedu z centra a v pravém je kolona kamionů.
Bud můžu jet středním dál dokud není mezera (jakože když pravý pruh stojí, tak tam žádná není), nebo v prostředním musím zastavit a počkat, až mě do pravého někdo pustí - to jak udělám, rázem tam bude stojící kolona až ke Kačerovu. To by byli všichni moc rádi
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Mohl bys vědět, kdy smíš do bus pruhu vjet.

Ad tvůj nájezd: co je tobě do toho, kam až bude kolona. Ty máš jet podle předpisů. Za tohle úmyslné blokování pruhů, bych vám dával flastr ⅓ výplaty.
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Ad tvůj nájezd: co je tobě do toho, kam až bude kolona. Ty máš jet podle předpisů. Za tohle úmyslné blokování pruhů, bych vám dával flastr ⅓ výplaty.
Jaký blokování pruhů?
Však píšu že bud musím jet dál dokud není mezera zákazem, nebo v tom prostředním na úrovni značky se zákazem musím zastavit - jiná možnost prostě není
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

https://mapy.com/cs/turisticka?pid=1053 ... z=19&ovl=8

Jedu odtud. Následně je vpravo značka IP, dle které nesmím jet v prostředním pruhu.
Pokud je v pravém pruhu kolona mám možnosti dvě - bud v tom prostředním pruhu zastavit a čekat až se udělá mezera (někdo mě pustí), nebo jet tím prostředním pruhem dál. Jiná možnost neexistuje
Chápeš to?
Odpovědět