Takže to je argument pro porušování zákazu vjezdu? Že se mi nechce jet v pruhu pomaleji, možná pár sekund?
Ale vlastně - to je taková debilní analogie lopat v kamionech, co předjíždí rozdílem rychlostí nulanulanic, protože budou doma o 3m a 21s dříve. Rozumím, že tohle může chápat jenom někdo od nich.
Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Se divim, ze Te to porad bavi, dohadovat se s nim 
Nedavno mi nejaky jeho kolega napsal, ze kdyz na dalnici v pravem pruhu da blinkr, tak tim zapocal predjizdeni a ja ho uz teda v levem nemuzu predjet. To jsem sel do kolen. Kdyz tam dalsi zacal s jinou demagogii ohledne zmeny pruhu na dalnici, tak jsem jim tam dal screenshot prislusneho paragrafu a pak tu debatu s lopatama rychle ukoncil...
Nedavno mi nejaky jeho kolega napsal, ze kdyz na dalnici v pravem pruhu da blinkr, tak tim zapocal predjizdeni a ja ho uz teda v levem nemuzu predjet. To jsem sel do kolen. Kdyz tam dalsi zacal s jinou demagogii ohledne zmeny pruhu na dalnici, tak jsem jim tam dal screenshot prislusneho paragrafu a pak tu debatu s lopatama rychle ukoncil...
kavis: a nebyl to radek ondrašik nebo ten trotl osobne nebo jak se jmenoval? Myslím, že kdysi taky razili posobnou teorii 
Bylo to nejake kratsi jmeno. Asi si ty zkusenosti predavaji... 
- Truck Daškam
- Letec
To je jako bus pruh - než abych jel za traktorem, tak ho úplně klidně bus pruhem předjedu. Mě taky včera předjela dodávka bus pruhem, když jsem se naloženej coural do kopce na BohdalciTakže to je argument pro porušování zákazu vjezdu? Že se mi nechce jet v pruhu pomaleji, možná pár sekund?
A třeba dodnes mi nikdo nebyl schopnej vysvětlit, jak tento zákaz mám řešit na JS od nájezdu od Spořilovské, když jedu z centra a v pravém je kolona kamionů.
Bud můžu jet středním dál dokud není mezera (jakože když pravý pruh stojí, tak tam žádná není), nebo v prostředním musím zastavit a počkat, až mě do pravého někdo pustí - to jak udělám, rázem tam bude stojící kolona až ke Kačerovu. To by byli všichni moc rádi
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bys vědět, kdy smíš do bus pruhu vjet.
Ad tvůj nájezd: co je tobě do toho, kam až bude kolona. Ty máš jet podle předpisů. Za tohle úmyslné blokování pruhů, bych vám dával flastr ⅓ výplaty.
Ad tvůj nájezd: co je tobě do toho, kam až bude kolona. Ty máš jet podle předpisů. Za tohle úmyslné blokování pruhů, bych vám dával flastr ⅓ výplaty.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Jaký blokování pruhů?Ad tvůj nájezd: co je tobě do toho, kam až bude kolona. Ty máš jet podle předpisů. Za tohle úmyslné blokování pruhů, bych vám dával flastr ⅓ výplaty.
Však píšu že bud musím jet dál dokud není mezera zákazem, nebo v tom prostředním na úrovni značky se zákazem musím zastavit - jiná možnost prostě není
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
https://mapy.com/cs/turisticka?pid=1053 ... z=19&ovl=8
Jedu odtud. Následně je vpravo značka IP, dle které nesmím jet v prostředním pruhu.
Pokud je v pravém pruhu kolona mám možnosti dvě - bud v tom prostředním pruhu zastavit a čekat až se udělá mezera (někdo mě pustí), nebo jet tím prostředním pruhem dál. Jiná možnost neexistuje
Jedu odtud. Následně je vpravo značka IP, dle které nesmím jet v prostředním pruhu.
Pokud je v pravém pruhu kolona mám možnosti dvě - bud v tom prostředním pruhu zastavit a čekat až se udělá mezera (někdo mě pustí), nebo jet tím prostředním pruhem dál. Jiná možnost neexistuje
Chápeš to?