Dotazník - automobily

Volné diskuse na libovolná témata...
oxik
Letec

Re: Dotazník - automobily

Příspěvek od oxik »

Honza42 píše:Já to náhodou proklikal, abych se podíval, jakými blbostmi se někdo může taky zabývat.
Dozvěděl jsem se například, že kdybych chtěl zelený auto, tak má barvu "jinou".
A možnost uvedení jediného parametru při volbě auta dělá z celého dotazníku totální nesmysl.
Tady je alespoň vidět, jak to vnímají lidi z "marketingu". Absolutně je nezajímá, že existuje něco jinýho než se líbí/vyhovuje jim :-s

Nicméně jsem vyplnil, bohužel, jak už tu píšou nademnou, je to velmi strohý a moc "upnutý" dotazník a za mě nemá žádnou vypovídající hodnotu.
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Odklikal sem to ale tohle snad nemuze na VS projit. K tomu co uz se napsalo me tam absolutne chybi nejakej cil nebo na co se pruzkum zameruje. Nemuze to byt o tom jestli se lidem libi cerny BMW nebo jina automobilka jine barvy....nebo snad jo?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Vana
Letec

Příspěvek od Vana »

Taky mi to přijde zpracované naprosto diletantsky
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Příspěvek od nenapadny.sofer »

oxik píše:Tady je alespoň vidět, jak to vnímají lidi z "marketingu". Absolutně je nezajímá, že existuje něco jinýho než se líbí/vyhovuje jim :-s
Nechci flejmit, ale takhle to lidi z "marketingu" fakt nevnímají. Tohle je jednoduše naprosto diletantskej až hloupej dotazník, jehož autorka, při vší úctě, absolutně netuší, která bije. Možná si měla vybrat jí bližší segment, než auta, protože by ji možná víc trklo, že takhle se seriozní výzkum nedělá.
Ale som vyplnil, u každý otázky jsem zvolil nejbizarnější možnou odpověď. :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Vana píše:Taky mi to přijde zpracované naprosto diletantsky
jak píšu nenašel sem v sobě sílu to vůbec rozkliknout, jen si ale dovolím obecný komentář založený na vlastní zkušenosti (když sem pár let po sametu nastoupil do procesu) i zcela čerstvým opakování, kdy jsem nedávno přijal čerstvého inženýra strojaře, technicky excelentního, avšak pro realitu všedního dne nepoužitelného: taky sme byli mladí, chytří (a blbí zároveň) a až denodenní konfrontace se zeleným stromem života nám dala ponětí vocogou, co je a co není důležité, nadhled a určitou míru objektivity

takže bych tazatelku šmahem nedsuzoval, nicméně obor si vybrala opravdu strašný..... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
grizzly72
Adept autoškoly

Příspěvek od grizzly72 »

Shr3k píše:Co mám udělat, když nechci kupovat ojeté auto?

Kup si nové B-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

a co když chce zánovní??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
grizzly72
Adept autoškoly

Příspěvek od grizzly72 »

řidičBOB píše:a co když chce zánovní??

zánovní = né nové = ojeté ^:)^

druhá rada může být jestli nechce kupovat ojeté auto, tak ať ho nekupuje , vždyť jsou busy, vlaky, tramvaje, metro, přívozy, letadla, a já nevim kolik ještě variant :))
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Tak zas, kdovíjak bych dopadl, kdybych dostal za úkol vytvořit podobný dotazník na téma šminky, kabelky, nebo kde dělají nejlepší tetování.
Vana
Letec

Příspěvek od Vana »

Třeba já bych se napřed poradil s někým kdo se v tom vyzná.
Tvůrci dotazníků jdou však vlastní cestou a co je horší, vlastní cestou jdou často i sami výrobci aut
Odpovědět