Nevypada vubec spatne, jen skoda, ze neumi udelat cenu bez DPH pro neplatce...

Upravu bych sel cestou kompresoru, je to lepsi nez turbo...

Doslo k pridreni motoru, odeslo nejaky lozisko a piliny z nej zpusobili vydreni vacek. Nastesti az po tom co to koupil kolega
 Doslo k pridreni motoru, odeslo nejaky lozisko a piliny z nej zpusobili vydreni vacek. Nastesti az po tom co to koupil kolega  Kazdopadne zbytek auta by mel byt mechanicky naprosto v poradku, pred prodejem (cca par jednotek tisic km) to dostalo nove brzdy, pneu a nejake drobnosti. Ted je tam navic repasovany motor s dvouletou zarukou. Aktualne jezdim F80 a udelal jsem tu chybu ze jsem do Z4M znovu sedl a ty reakce na plyn, ta lehkost pohybu, jemnost motoru... to dnes asi vazne nic nema.
 Kazdopadne zbytek auta by mel byt mechanicky naprosto v poradku, pred prodejem (cca par jednotek tisic km) to dostalo nove brzdy, pneu a nejake drobnosti. Ted je tam navic repasovany motor s dvouletou zarukou. Aktualne jezdim F80 a udelal jsem tu chybu ze jsem do Z4M znovu sedl a ty reakce na plyn, ta lehkost pohybu, jemnost motoru... to dnes asi vazne nic nema.

bylo to jiny auto a nema cenu tuz popisovat co se stalo, protoze nejlip to vi stejne goes, kterej vsudeby(i)l a vsechno zna
 bylo to jiny auto a nema cenu tuz popisovat co se stalo, protoze nejlip to vi stejne goes, kterej vsudeby(i)l a vsechno zna 

Som necakal ze budete taki informovani, schvalne som nepisal menofrancis píše:Alexe H. sleduju uz delsi dobu. https://www.youtube.com/user/grinsemanni/videos Imho si to fakt dava a ma casto dobre umistenou kameru. Po NS vodi i 1M, GT3 RS, M3 e92 atd.By me zajimalo, kde a co robi

Uz jsem to vlakno nasel... Mrknu spise do DE, 520 za MX5 je dost, i kdyz je prakticky novamánička píše:Mám na chlup stejnou, jenom v černé. Rozhodně bych se podíval spíš na západ.. Tam se nechá sehnat levnější a zaměřil bych se na ty s Recarama z výroby.. Jsou výborné a mrzí mě, že je nemám.. Sehnat dobrou sedačku do mx5 skrz jejího rozměru není snadné a tyhle mají i výhřev a bagy pro pocit sucha a bezpečí
Edit: tu bílou znám z doslechu. Je jednoho staršího pána, co se vyprd kvůli věku na motorky (jestli se nepletu). Má o ní kolonku na mx-5 fóru. Akorát asi změnil plány, protože jestli si to dobře vybavuju, měl v plánu ji poladit..

O to lepsi je vysledek vyberu
 O to lepsi je vysledek vyberu 
 Jsem zvedav jak se bude chovat... I kdyz samo ke zdravi majitele i meho nebudeme zkouset limit...
 Jsem zvedav jak se bude chovat... I kdyz samo ke zdravi majitele i meho nebudeme zkouset limit...