pavproch píše:ntv, tak už aji v rožnově máme jednu Teslu S.... neska ňa málem přejela na parkovišti u Alberta za náměstím... si to štráduju napříč a najeodu sa ňa zezadu přířítilo (cca 4kmph) něco velkého (btw, zvenku je to moc, moc líbivé autí a je ho pořádný kus) naprosto tichého... 5Z2 xxxx, čili rožnovák, maximálně valmezák
Je tady už minimálně rok, Leaf tak tři roky. Majitel, velký nadšenec do elektřiny, s tou Teslou jezdí denně do práce a vůbec ji nešetří co se týče rychlosti, byl s ní i na okruhu v Brně atd. Nicméně má syna, u kterého padlo jablko dále od stromu, protože ten udržuje 318is E30 a Alfu 75 3.0 America.
Jinak asi tě překvapím ,ale dal to za jeden den - vyjel, dal dvacet minut na okruhu, pak to chvíli nabil na parkovišti (mezitím mrknul jak jezdí ostatní) a jel domů. Dojezd 350 km to má totiž opravdu reálný.
Kromě jiných zajímavých aut sem fčera (poprvé live, teda kromě tady té naší rožnovské) viděl v Reichu na autobahnu Teslu S... jel v pravým asi 60 (tam kde nebylo omezaná rychlost).... jj, to je ta výhoda baterií, co poskytujou dlouhý dojezd vysokýma rychlostma....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
já nezapomenu na letošní zimu, když jsem potkal v nějaké Tesle (?) (takové malé rádobysportovní coupé) v Brně chlápka, který byl zabalený v kožichu, šála, kulich...to bylo zrovna v té době, jak ze dne na den přišel mráz a ledovka... To jsem se musel smát, protože měl ledovou krustu úplně všude na autě a uvnitř evidentně netopil.