Dalsi automobilove magaziny krom Autoforum.cz

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Snowman000
Letec
Příspěvky: 5571
Registrován: čtv 17 bře 09:36
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Dalsi automobilove magaziny krom Autoforum.cz

Příspěvek od Snowman000 »

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Uživatelský avatar
mmira
Moderátor
Příspěvky: 5088
Registrován: pon 07 úno 22:51

Re: Dalsi automobilove magaziny krom Autoforum.cz

Příspěvek od mmira »

Misplaced confidence is dangerous in any walk of life, but in the motor car, in the context of a press launch full of people desperate to prove something, it is often terrifying. I rarely sit next to anyone these days, and on the few occasions I have to the list of trusted chauffeurs is short. For a profession that contains many thousand people who probably think they're a bit handy behind the wheel, the general standard of driving is best described as 'fucking catastrophic'.
je evidentni, ze zoufalost autonovinaru neni jen ceska specialita

http://jalopnik.com/autojournalists-are ... 1673198335
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Uživatelský avatar
pavproch
Letec
Příspěvky: 16307
Registrován: pon 14 bře 20:41
Bydliště: m4Zlik + 3er = 2x N52B30

Re: Dalsi automobilove magaziny krom Autoforum.cz

Příspěvek od pavproch »

ten odkaz dost dobrý! .... tenhle odtsavec mě teda ale dostal víc.... :-bd
As you can imagine, this means I have fairly strident views on autonomous cars. Humans are bad enough, but the thought of sitting in the back of something pre-programmed by a human lunatic, with the added potential fuckwittery of an electronic brain is enough for me to forgive some of my colleagues' shortcomings
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Uživatelský avatar
TomKnp.
Dítě v autě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 24 úno 13:24

Re: Dalsi automobilove magaziny krom Autoforum.cz

Příspěvek od TomKnp. »

Zdravím všechny. S několika kamarády jsme bez jakýchkoliv předchozích zkušeností vytvořili automobilový web, jedná se o více méně studentský projekt založený z nadšení do aut a rádi bychom, aby se naše snažení dostalo do povědomí alespoň menšího počtu čtenářů zajímajících se o auta, od kterých uvítáme jakoukoliv zpětnou vazbu a kritiku. Web je zaměřený především na osobní zkušenosti s auty, své místo zde nicméně minoritně mají i různé zajímavosti a představení nových modelů. Vzhledem k tomu, že web není výdělečný (reklama z čistě technických důvodů) a náš rozpočet je velmi omezený, řešíme zde spoustu kompromisů, a to i časových, na druhé straně se ale pokoušíme o co nejkvalitnější obsah, zaměřit se chceme hlavně na foto a video materiál. Také bych rád zmínil, že nebudeme publikovat ony "senzační" články, na kterých v současné době většina magazínů stojí, často jsou v nich zajímavé informace, směr, jakým bychom chtěli jít to ale není. Vzhledem k tomu, že náš web jde úplně jiným směrem, než Autoforum.cz (kterého jsme mimochodem pravidelní čtenáři), ať už jde o obsah, cíle, velikost, četnost článků, finance... věřím, že publikování tohoto příspěvku zde nebude problém. Pokud budete mít jakýkoliv názor, dotaz, připomínku, vzkaz, kritiku apod., dejte nám jakoukoliv formou vědět. Pokud vás to zaujalo, web můžete navštívit na adrese http://www.AutoDriven.cz . také nás potěší podpora na našich facebookových stránkách.
Odpovědět