BMW Divize
Re: BMW Divize
tak az se ti tam s tim pochlapi, tak muzem spachat nejakou vyjizdku. chtelo by to nekdy tak, aby se dalo sjet na SK stranu a pak si ty zatacky strihnout zase zpet.
jarka: se necil, to byla jen ta prvni myslenka
. pak mi to docvaklo.
dnes jsem dal mysi trochu za usi a mam pocit, ze jednim z faktoru, kvuli kterym odesly stare kotouce, jsou ty ostrejsi desky. zase to zacina hucet a povrch kotoucu je nejaky divny. zkusim se vratit k OEM deskam, jestli je to mym stylem brzdeni nebo matrosem desek.
jinak jsem spachal jeste jednu upravu - na predek jsem nahodil 15 mm podlozky. reakce auta jsou lepsi, dokonce je ve volantu vice citi, co se na predku deje. bohuzel se dostavily i vibrace, kvuli kterym jsem kdysi ty podlozky sundal z 325i. takze pujdou dolu a musim sehnat jine.
jarka: se necil, to byla jen ta prvni myslenka

dnes jsem dal mysi trochu za usi a mam pocit, ze jednim z faktoru, kvuli kterym odesly stare kotouce, jsou ty ostrejsi desky. zase to zacina hucet a povrch kotoucu je nejaky divny. zkusim se vratit k OEM deskam, jestli je to mym stylem brzdeni nebo matrosem desek.
jinak jsem spachal jeste jednu upravu - na predek jsem nahodil 15 mm podlozky. reakce auta jsou lepsi, dokonce je ve volantu vice citi, co se na predku deje. bohuzel se dostavily i vibrace, kvuli kterym jsem kdysi ty podlozky sundal z 325i. takze pujdou dolu a musim sehnat jine.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
-
- Pan Řidič
Okay. V DE mohu sehnat Bilsteiny za slušnou cenu a z mý dlouhotrvající rešerše mi vyšly jako hodně chválený. B14 ale prý jsou tvrdší/racingovější, což není to, co bych zrovna chtěl. Na NS auto trápit nebudu. Pak je tu ještě Koni...
A ještě bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte o slušném BMW servise, kde mají zkušenosti i s něčím jiným než s E36.
Nejlíp kolem HK.
@spacers; jaký máš na autě? Třeba na H&R jsem, co si pamatuju, negativa neslyšel.
P.S. E46 M3 ti závidím.
A ještě bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte o slušném BMW servise, kde mají zkušenosti i s něčím jiným než s E36.

@spacers; jaký máš na autě? Třeba na H&R jsem, co si pamatuju, negativa neslyšel.
P.S. E46 M3 ti závidím.

mmira: když jsem měl Forestera, nahodil jsem tam STI brzdy a ty nevlezly do sériových 17. Nechal jsem si vyrobit mojima mechanikama podložky, abych nemusel jit do 18. Nějakou dobu to fungovale v pohodě.
Pak najednou začaly vibrace, následovalo asi 8x převažování apod. a pak jsem rozhodl sundat podložky dolů. Přišlo se na to, že auto když bylo v Subaru, tak šlo mechanikům kolo těžko dolů (podložky byly těsné), tak to s nadávkama na kokoty co to dělali, iniciativně o desetinku nechali stočit...
Tak jestli není problém v nepřesně udělané podložce, po instalaci nových podložek bylo vše v pořádku.
Pak najednou začaly vibrace, následovalo asi 8x převažování apod. a pak jsem rozhodl sundat podložky dolů. Přišlo se na to, že auto když bylo v Subaru, tak šlo mechanikům kolo těžko dolů (podložky byly těsné), tak to s nadávkama na kokoty co to dělali, iniciativně o desetinku nechali stočit...
Tak jestli není problém v nepřesně udělané podložce, po instalaci nových podložek bylo vše v pořádku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
drifter: pokud mas nekde moznost sehnat bilsteiny a jsi ochoten se s ni podelit, tak sem s ni 
podlozky jsem kdysi koupil spolu s koly na 325, vubec ale netusim, co to je za vyrobce. s vibracemi jsem u nich bojoval od zacatku, takze to asi bude jak rikas, Marku.
za kolik mi je udelas?
jinak mi jeste pan v patek ukazoval jeho "zakladne" okruhovou e36 M3. kuchnuty interier se skorapkama, udelany podvozek, airbox na motoru s upravou ECU, zkraceny diferak. na tacho pry 30t km. cely vikend jsem si pohraval s myslenkou zeptat se ho, co by za to chtel. ze bych prodal svou M3 a misto toho si vzal na hotovo pripravene auto. a pak jsem si rekl, ze to je nesmysl
.

podlozky jsem kdysi koupil spolu s koly na 325, vubec ale netusim, co to je za vyrobce. s vibracemi jsem u nich bojoval od zacatku, takze to asi bude jak rikas, Marku.
za kolik mi je udelas?

jinak mi jeste pan v patek ukazoval jeho "zakladne" okruhovou e36 M3. kuchnuty interier se skorapkama, udelany podvozek, airbox na motoru s upravou ECU, zkraceny diferak. na tacho pry 30t km. cely vikend jsem si pohraval s myslenkou zeptat se ho, co by za to chtel. ze bych prodal svou M3 a misto toho si vzal na hotovo pripravene auto. a pak jsem si rekl, ze to je nesmysl

Autoforum.cz
neska sem cestoval do reichu (aktuáně su v Hannoveru) a poprvé v životě sem in natura viděl i3 (teda jako asi 3kusy na kamjonu).... ty woe, to je dyzajnovej hnus.... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nejlevnější cesta jak rychle a za dobrý peníz pořídit závoďáka a už jen jezdit. Pokud by se u takovýhleho auta dala vyřešit technická, aby s tím člověk mohl i na silnice tak by to mohlo být hustý. Naschvál se ho zeptej a dej vědět co za to chce...mmira píše:jinak mi jeste pan v patek ukazoval jeho "zakladne" okruhovou e36 M3. kuchnuty interier se skorapkama, udelany podvozek, airbox na motoru s upravou ECU, zkraceny diferak. na tacho pry 30t km. cely vikend jsem si pohraval s myslenkou zeptat se ho, co by za to chtel. ze bych prodal svou M3 a misto toho si vzal na hotovo pripravene auto. a pak jsem si rekl, ze to je nesmysl.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

zminovane auto podle nebude mit s STK problem. tedy za predpokladu, ze se tam da neco jineho, nez sjete federaly, co jsem tam videl.
Autoforum.cz
před chvílí sem "live" tady na ulici v hannoveru viděl i8 v dvoubarevným perletovým laku ala bugatti - narozdíl od i3 je tohle minimálně ze 2/3 dyzajnová mňamka - teda až na tu prdelku z boku - takové nějaké divné jak kerési starší porše...
zvuk nehodnotim, něco jako sekačka na trávu...
edit: ta prdelka možná spíš jako volvo v30... prostě nepěknost...

zvuk nehodnotim, něco jako sekačka na trávu...

edit: ta prdelka možná spíš jako volvo v30... prostě nepěknost...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.