Podrobnosti, pls.jarka píše: d1.8t: došlo na tvá slova, nakonec se dolaďovala sbíhavost na obou nápravách. Výsledek je tak na hraně na okreskový ježdění (rozuměj, na okruh by to sneslo ještě trochu volnější zadek).
Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Len take drobne moe osobne pochlubenicko...konecne po dlhom boji mam Ihlu Nit a Gombik 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není nad možnost, dát si k snídani šampíčko (termín Hanky Traktorové) a pak se nechat vozit po BA řidičem
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Kempinski River Park, hezke 
nedávno jsem byl v Mnichově v BMW Weltu a muzeu a poprvé jsem detailně viděl RR Phantom i Ghost i staré modely..je neuvěřitelný jak jsou ty auta obrovský..vlastním 7er, která mi oproti všemu přijde obrovská, ale tohle..na to snad nic nemá, takový krávy..
jaký bylo svezení? 
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to auto je stejné jako ten hotel - ve všech ohledech dokonalost.
Obrovské to je - uvnitř mraky prostoru. Mě ale nejvíc překvapilo to ticho na palubě. Ten motor prakticky není slyšel a jak se říkávalo za komančů, že v RR je slyšet cvakání vteřinové ručičky na PRIMkách, tak je to v podstatě pravda.
Škoda akorát, že mi to řidič nepůjčil
Obrovské to je - uvnitř mraky prostoru. Mě ale nejvíc překvapilo to ticho na palubě. Ten motor prakticky není slyšel a jak se říkávalo za komančů, že v RR je slyšet cvakání vteřinové ručičky na PRIMkách, tak je to v podstatě pravda.
Škoda akorát, že mi to řidič nepůjčil
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
tak po pěti dnech nebo jaxme tu dlůho přesně v přistávací ose runwaie jediného letiště tady sem už profíkem v rozeznávání typu podle vzhledu (pravda s malou pomocí strejdy gůgla)....
jednoznačně nejčastejší sou tu zkrácené A320 (318, 319), pak taky tady lítá spousta 737 a 767, sem tam nějaký biz-jet Lear, cessna či Gulfstream, občas i nějaký turboprop (Bombardier nebo ATR) a už sem i 2x viděl A340 a jedno jumbo..... obzvláště ti posledně jmenovaní čtyřmotoroví drobečci, dyž vám přeletí pár desítek metrů na hlavou (s vysunutým podvozkem a spojlerama a pod plným, dyž zistí, že sou moc nízko) je docela působivé divadlo....
jednoznačně nejčastejší sou tu zkrácené A320 (318, 319), pak taky tady lítá spousta 737 a 767, sem tam nějaký biz-jet Lear, cessna či Gulfstream, občas i nějaký turboprop (Bombardier nebo ATR) a už sem i 2x viděl A340 a jedno jumbo..... obzvláště ti posledně jmenovaní čtyřmotoroví drobečci, dyž vám přeletí pár desítek metrů na hlavou (s vysunutým podvozkem a spojlerama a pod plným, dyž zistí, že sou moc nízko) je docela působivé divadlo....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som videl mladu blondsku v bielej GT86-ke, krasny to pohlad, to auto je fakt sexy 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI