The Old Gear - Parkování přes zimu
-
- Spolujezdec
The Old Gear - Parkování přes zimu
http://www.oldgear.cz je náš nový projekt, na kterém mám tu čest se podílet. Pokud nemáte střechu nad střechou vašeho youngtimera, a nebo jste si dosud žádného nepořídili právě kvůli nedostatku místa, je zde řešení.
Re: The Old Gear - Parkování přes zimu
Animaci tou kostkou si strčte za klobouk. Nepíšete ceny, nepíšete kde ta garáž je. Působí to trochu jako sliby chyby. Mne by to zajímalo, ale než auto někomu svěřím musím mu sakra věřit. Než začínat barnumskou reklamou ve velkém bylo by lepší shromáždit pár aut od známých, těm to dělat a požádat je potom o reference.
Jo málem bych zapomněl, pokud si myslíte, že jste první tak se na scéně moc neorientujete.
A až teď jsem si všiml autora...a je mi to jasnější. Člověče, něco udělej a pak piš. Takhle si jen zkazíš jméno.
Jo málem bych zapomněl, pokud si myslíte, že jste první tak se na scéně moc neorientujete.
A až teď jsem si všiml autora...a je mi to jasnější. Člověče, něco udělej a pak piš. Takhle si jen zkazíš jméno.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
trochu vážněji
zkuste se trochu rozpovídat ceny, jak to vypadá v hale, co jste schopni servisovat atd.
jistě víte, že tu existuje jiný původní projekt tak by mě zajímalo zda jste konkurence schopní
v čem jste jiní ? ceny ? služby ?

jistě víte, že tu existuje jiný původní projekt tak by mě zajímalo zda jste konkurence schopní
v čem jste jiní ? ceny ? služby ?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy

PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
mozete niekto dat link na konkurencny projekt? Kludne do SZ
-
- Spolujezdec
Děkuji za reakce. Ano konkurence existuje, ale nepřímá. Trh známe velmi dobře, máme jiné zacílení a služby než konkurence. Pokud trh znáte, tak to musíte vědět.
Servis se týká zatím drobných údržbových prací, na renovace a větší opravy zatím nebude prostor. Máme každopádně prověřené partnery i pro tyto úkony.
Jinak projekt je reálný. Máme halu na které probýhají úpravy a od září bude připravena. Místo je napsáno na webu i s mapou.
Ano máte pravdu také bych nedal auta nikomu neznámému, proto navrhuji osobní setkání. Budeme vystavovat na výstavě Legendy v Praze příští víkend, tak kdo má zájem, můžeme se potkat a začít komunikovat. Tam uvidíte rozdíl.
Pokud máte zájem o ceník, vyplňte formulář na webu a dle informací připravíme cenovou nabídku přímo pro Vás.
Servis se týká zatím drobných údržbových prací, na renovace a větší opravy zatím nebude prostor. Máme každopádně prověřené partnery i pro tyto úkony.
Jinak projekt je reálný. Máme halu na které probýhají úpravy a od září bude připravena. Místo je napsáno na webu i s mapou.
Ano máte pravdu také bych nedal auta nikomu neznámému, proto navrhuji osobní setkání. Budeme vystavovat na výstavě Legendy v Praze příští víkend, tak kdo má zájem, můžeme se potkat a začít komunikovat. Tam uvidíte rozdíl.
Pokud máte zájem o ceník, vyplňte formulář na webu a dle informací připravíme cenovou nabídku přímo pro Vás.