Dříve M135i, nyní ///M2
Re: 125d vs M135i
Michelin Pilot Sport nebo Michelin Pilot Super Sport?
ty druhé mě zajímají....
ty druhé mě zajímají....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Míra: nevážil, jen je potěžkal a jsou lehčí, než origo.
Pavproch: hele, při tvém vzdělání bych si myslel, že víš co znamená MPSS
Pavproch: hele, při tvém vzdělání bych si myslel, že víš co znamená MPSS

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
sa rači zeptám, ni?
tak to mě fakt zajímá.... bo na zpost.com o PSS píšou samé superlativy.... uvažuju o nich v 19" (staggered) na m4Zlika, až stávající P-zera doslouží (čili asi až 2015)... budu tímpádem rád za každý fídbek
tak to mě fakt zajímá.... bo na zpost.com o PSS píšou samé superlativy.... uvažuju o nich v 19" (staggered) na m4Zlika, až stávající P-zera doslouží (čili asi až 2015)... budu tímpádem rád za každý fídbek
Jak píšu, chtěl jsem pneu na blbnutí,tak jsem zkusil Falken, ale opravdu Supersporty to nenahradí. Auto je daleko jistější i na nových nezajetých gumách.
Navíc je to pro 135 i prvomontáž, takže já drtím už druhou sadu a překvapením je pro mě i slušná výdrž.
Jsou tiché a na vodě taky dobrý.
Navíc je to pro 135 i prvomontáž, takže já drtím už druhou sadu a překvapením je pro mě i slušná výdrž.
Jsou tiché a na vodě taky dobrý.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Braidy jsou slušivé a padnou jak p... na hrnec - za mě dobrý.
Ad. Falken: prostě opět se potvrdilo, že fakt nejde přenášet zkušenosti mezi různýma autama a rozměrama pneu. Já se jich na lehké ctr nemohl ani po 10kkm zbavit a svině furt měly vzorku až až. Jinak já dnes koupil další Korejky od Federalu...
Ad. Falken: prostě opět se potvrdilo, že fakt nejde přenášet zkušenosti mezi různýma autama a rozměrama pneu. Já se jich na lehké ctr nemohl ani po 10kkm zbavit a svině furt měly vzorku až až. Jinak já dnes koupil další Korejky od Federalu...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Kola slusi, vypada to paradne
BTW. Nemate nekdo reference na Falken ZE914 kdyz uz se tu resi i pneu? Rozmer 225/50 R16
BTW. Nemate nekdo reference na Falken ZE914 kdyz uz se tu resi i pneu? Rozmer 225/50 R16
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Tie braidy vyzeraju super.Pevne nervy pri cisteni, ak sa ti prasi z brzd ako mne, ja tam mam taky bordel ze to uz ani vycistit nejde a ani sa o to uz nepokusam... Inak aku specifikaciu mas MPSS? Ja som schvalne nechcel BMW specifikaciu a potom mi znamy ponukol BMW specifikaciu za velkoobchodnu cenu, tak som to zobral.
K MPSS: Mam ich asi tyzden a spokojnost, nejak som ich este netestoval ale na vode drzia skoro ako GY Eagle NCT na suchu
K MPSS: Mam ich asi tyzden a spokojnost, nejak som ich este netestoval ale na vode drzia skoro ako GY Eagle NCT na suchu

Netuším jakou mám specifikaci, zajišťuje mi je dvorní pneuservis. Bordel na kola sedá krásně, ale když se to aspoň 1x za 14dní očistí, tak se to dá udržovat. Schválně jsem si to stopnul a 1 kolo se dá přepucovat okolo minuty. 
Bílá kola jsem jezdil na Zafiře, takže to pro mě není novinka.

Bílá kola jsem jezdil na Zafiře, takže to pro mě není novinka.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
matt graphite grey rulleeeezzzz - bovdel z brzd na tym není vidět ani trochu...