Čo dalej po E46?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Čo dalej po E46?

Příspěvek od Vrooom »

Snowman000 píše:
To Vrooom: Tak toto mi rozhodne nedokaze, urcite nie s takym nadhladom (nie len tym ze nemam LSD) a na 225kach 17" to uz ma malo koni...taktiez jej chyba urcita lahkost a akcnost v najazde...predsa len tam mam obyc podvozok...
Aha, ja prave po tomto videu cekal ze i normalni je akcni. Compact totiz pusobi hodne zive :-)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

compact ma kratsi staly prevod, ostrejsi rizeni a 325ti i sportovni podvozek. proto se v nem ty powerslidy delaji snaz.

navic ten z videa, bych se vsadil, ma LSD. te ja pak zase jina pisnicka nez snehulakovo 325i na standardnim podvozku.

EDIT: no vidim, ze LSD nema. zajimave. ale s e91 325i se taky dalo na mokru/snehu pekne driftovat.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Koubes
Řidič začátečník

Příspěvek od Koubes »

PP: jenomže to auto není moje. Mělo být, ale nakonec jsem kupoval byt, takže na něj nezbylo. Tímpádem je mi to fuk, protože s tím autem toho moc nenajezdím...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

mmira píše:compact ma kratsi staly prevod, ostrejsi rizeni a 325ti i sportovni podvozek. proto se v nem ty powerslidy delaji snaz.

navic ten z videa, bych se vsadil, ma LSD. te ja pak zase jina pisnicka nez snehulakovo 325i na standardnim podvozku.

EDIT: no vidim, ze LSD nema. zajimave. ale s e91 325i se taky dalo na mokru/snehu pekne driftovat.
Takze mpaket jsou jen jiny narazniky a sedacky? Se mi to zda jako dost zabavy se soucasnym designem za docela rozumny penize.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

To Slon: Urcite nepovazujem 3er E46 za to najlepsie co vzniklo, ta 130i bude urcite na tom jazdne omnoho zaujimavejsia, predsa len je to viac cruiser ako sportove auto, hlavne ta moja kombinacia...no mojim potrebam vlastne najviac vyhovuje obzvlast v kombinacii s Lupom (do mesta, kde trpelo najviac). Je to dostatocne pohodlne a velke aby v tom mohli 4ia normalne velky jedinci ist do Chorvatska, v zime taktiez na hory, s prstom v nose zvladlo presun BA-BJ, zvladlo poskakovacky po BA (nastastie uz nemusi vzdy) a vramci toho vsetkeho som sa ja za volant vzdy tesil a kazdy jeden km si nalezite uzil :x
Jedinu chybu, ktoru proste ma, je na nom citit ten vek, kilometre a chybaju mi kone :ymblushing:
To auto milujem ale tak trosku lutujem ze v dobe kupi nebolo nasetrene viac a nebola nejaka 330i v m-paku s polovicnym najazdom :ymsigh:

To Vrooom: Tak toto ani nahodou =(( hlavne urcite ne bez LSD a hlavne sedan E46 je neviem z akeho dovodu a neviem ci sa s tym da nieco robit, ale trosku zakerna...jemny driftik (do 1/2 ot.) nie je problem dat kedykolvek, ale do vacsieho uhla sa jej nechce a ked uz ju clovek prehovori, je strasne tenka linia medzi este drzim a uz sa tocim...mozno to je tym standard podvozkom, mozno len nejakou volou v podvozku...netusim... :-??
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Vrooom píše:Takze mpaket jsou jen jiny narazniky a sedacky? Se mi to zda jako dost zabavy se soucasnym designem za docela rozumny penize.
Ne ne...praveze M-pak obsahuje hlavne ten podvozok, to je ten o ktory tu ide v prvom rade...na narazniky s*re pes a sedacky som si ja doriesil za 2000kc ;) Iked este tam je lepsejsi volant a radiaca :x
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

prave jsme z mmirova prispevku pochopil ze vsechny 325ti maji sportovni podvozek a proto se asi mpaket omezuje pouze na plasty.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

No co cert nechcel...včera som zazil inu E46 a tej my bolo vysloveme luto, chudinka mala :(
Myslel som ze ta moja je v nic stave, ked ma zvonku kde tu jazvu z boja a po prejdeni kratera na ceste mi obcas v nej nieco buchne...to na tejto nebol moment kedy nieco nebuchalo, nevrzgalo, nehucalo, z vonku akoby jej niekto urobil facelift basebalkou a o interieri radsej pomlcim...
S takym dobrym pocitom som do tej svojej uz dlho nesadal :)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

To Vrooom: Aha, pardon, tak to sme sa nepochopili potom...tak moze byt ze obsahuje vsetko ostatne teda, ale ETK mi ponuka pri 325ti aj obyc napravu aj M Sport package II, ale pri tlmicoch len jeden typ...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Vrooom píše:prave jsme z mmirova prispevku pochopil ze vsechny 325ti maji sportovni podvozek a proto se asi mpaket omezuje pouze na plasty.
pozor, sportovni podvozek a M podvozek jsou dve odlisne veci
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět