Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
kosa nekosa, po třech týdnech s nejhorší chlapskou nemocí (rymečka) sem se uschopnil a vyrazil na bajka... kura fakt kosa (sice sonic, ale max 11-12st), ale fajně sem si 3 hoďky zajezdil a fčíl ňa bolí haxny a prtel....
:bike smiley:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neska ňa zase jeden s A značkou nasrááál - šlapu na bajku hore kopcom v masivu radhoště a dojel ňa jeden takovej s landkrujzrem, přitem jak ňa předjížďal, tak podřadil (nemusel, hajzl) a vypustil mi přímo pod nos neprůhledný oblak libých dýzlových sraček... howado jedno pražské, co má co kurwa co jezdit po lesních cestách v beskydech 

z nešní dopolední bajkovačky tady po tych našich kotároch mám dva zážitky, vlastně tři....
a) nedávno tady vana ilustroval železniční výhybkou tu naši diskuzi o hmotnosti hlavice řadičky - neska sem viděl přesně tuhle železniční výhybku se závažím předělanou jako ovládání výpusti na hrázi rybníka....
b) ač na těplometru to četlo 15st C, byla kosa jak cyp, málem mi umrznul...
c) aždofčíl sme si myslel, že houmeless sou výsadou větších měst (urban-hommies)... neska sem trefil na jejich hnízdo (bytelný stan tak 3x4 metry, okolo bordel jak v tanku, matrace, kotlík, zbytky konzerv, hořící oheň, o kus dál díra do země coby latrína....) poměrně vysoko v lese nad Horní Bečvou (tak kilometr do nejbližsí civilizace (chaty).... asi to byli wilderness- hommies...
a) nedávno tady vana ilustroval železniční výhybkou tu naši diskuzi o hmotnosti hlavice řadičky - neska sem viděl přesně tuhle železniční výhybku se závažím předělanou jako ovládání výpusti na hrázi rybníka....

b) ač na těplometru to četlo 15st C, byla kosa jak cyp, málem mi umrznul...
c) aždofčíl sme si myslel, že houmeless sou výsadou větších měst (urban-hommies)... neska sem trefil na jejich hnízdo (bytelný stan tak 3x4 metry, okolo bordel jak v tanku, matrace, kotlík, zbytky konzerv, hořící oheň, o kus dál díra do země coby latrína....) poměrně vysoko v lese nad Horní Bečvou (tak kilometr do nejbližsí civilizace (chaty).... asi to byli wilderness- hommies...
pavproch píše:kosa nekosa, po třech týdnech s nejhorší chlapskou nemocí (rymečka) sem se uschopnil a vyrazil na bajka... kura fakt kosa (sice sonic, ale max 11-12st), ale fajně sem si 3 hoďky zajezdil a fčíl ňa bolí haxny a prtel....

přínos téměř zázračný

Pravda vyděsí
pavproch fčera na OF píše:Z nešního odpoledního bajkovýletu sem pln zážitků:
a) byla kosa jak na sibiři.... na slunku sotva deset, ve stínu aji míň.... :twisted:
b) nad horní bečvou sem vyrazil po neznámé cestě a kam že prý mě dovede.... k domorodcům na dvůr - ňafal tam na ňa takový malý vořech, čímž vytáhnul domorodce z baráku, taxem se zeptal, esli sa dá někam projet a esli mu to nevadí, že mu projedu krz dvůr.... a že prý nevadí a že mu mám objet stodolu, pokračovat přes les k súsedom (pozor prý na psa) a dál do bučkového.... taxem objel stodolu, projel les, projel přes dvůr i súsedovi a hyena nikde... už sem jim vyjížďal z dvora, dyž sa za mnú vyřítila asi stokilová obluda (přerostlý novofoudlanďan), doběhl až skoro ke mně a baf! sem: a) si uštíp do kalhot (bo sem ho neviděl/neslyšel) a za b) taxa lek, že bylo salto přes řídítka do kopřiv.... ten baskervil to zkouknul, vyhodnotil za dostatečné a pyšně bez dalšího zvukového projevu odkráčel zpět na dvůr.... sfińa jedna.... :mrgreen:
Tožtak no.... :mrgreen:
pavproch píše:pavproch fčera na OF píše:Z nešního odpoledního bajkovýletu sem pln zážitků:
a) byla kosa jak na sibiři.... na slunku sotva deset, ve stínu aji míň.... :twisted:
b) nad horní bečvou sem vyrazil po neznámé cestě a kam že prý mě dovede.... k domorodcům na dvůr - ňafal tam na ňa takový malý vořech, čímž vytáhnul domorodce z baráku, taxem se zeptal, esli sa dá někam projet a esli mu to nevadí, že mu projedu krz dvůr.... a že prý nevadí a že mu mám objet stodolu, pokračovat přes les k súsedom (pozor prý na psa) a dál do bučkového.... taxem objel stodolu, projel les, projel přes dvůr i súsedovi a hyena nikde... už sem jim vyjížďal z dvora, dyž sa za mnú vyřítila asi stokilová obluda (přerostlý novofoudlanďan), doběhl až skoro ke mně a baf! sem: a) si uštíp do kalhot (bo sem ho neviděl/neslyšel) a za b) taxa lek, že bylo salto přes řídítka do kopřiv.... ten baskervil to zkouknul, vyhodnotil za dostatečné a pyšně bez dalšího zvukového projevu odkráčel zpět na dvůr.... sfińa jedna.... :mrgreen:
Tožtak no.... :mrgreen:

zima strašná
Pravda vyděsí
že prej cykloturistika....
neska bylo v jednu chvíli aji bajko-stromo-lezení.... bushwhacking grade 5+
až doma sem si fšim, že v pravé botě čvachtám.... krví... vlastní.... někde o nějakou haluz/konár sem si roztrh holeň (dyby se mi chtělo na pohotovost, jako že se mi nesce, tak odhaduju 4 štychy....)
(anebo ňa kúsla ta užovka....
)

neska bylo v jednu chvíli aji bajko-stromo-lezení.... bushwhacking grade 5+

až doma sem si fšim, že v pravé botě čvachtám.... krví... vlastní.... někde o nějakou haluz/konár sem si roztrh holeň (dyby se mi chtělo na pohotovost, jako že se mi nesce, tak odhaduju 4 štychy....)
(anebo ňa kúsla ta užovka....

já jsem se dnes pekelně trápil v těžkém bahno- občas kořenovém sjezdu. Ralphy 2,1, zadní navíc sjetý se na tom příliš neosvědčily 

Pravda vyděsí
sorry, že sem se neozval, do třetí odpoledne sem ležel pod m4Zlikem a pak sem dostal okamžitý nápad bajkovať
stejně bych nejel, jsem byl na závodech. A ted tu až do půlky května nejsem. Ale jak se říká: Es kommt der Tag.. 

Pravda vyděsí