Musim skusit, iked na benzine to mozno nebude tak okate jeho sirsim rozsahom otacok...jasne nebude tam nejak extra tahat, ale z dieselu som mal pocit ze pri 4-ke ho podtacam a pri 3-ke nejde uvolnene...riesenim bolo 70 tacho
Audi klub - pro ty, co chteji Auto
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Nabuduce skusim 
Musim skusit, iked na benzine to mozno nebude tak okate jeho sirsim rozsahom otacok...jasne nebude tam nejak extra tahat, ale z dieselu som mal pocit ze pri 4-ke ho podtacam a pri 3-ke nejde uvolnene...riesenim bolo 70 tacho
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
ref nešní představení S1 na CZ trhu - záměr nebo omyl? nebo konečně někdo (aspoň někde a někdy) dostal rozum?
povinná 6MT
jinak pěkné malé letadýlko za celkem slušný (v měřítcích OOOO) peníz
povinná 6MT
jinak pěkné malé letadýlko za celkem slušný (v měřítcích OOOO) peníz
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
neska sem zahlíd na německé A6 koused od Saarbruckenu maskovanou audinu, která vypadala jako A7, ale byla asitak o metr větší.... celá v černobílé zakrutichové kamufláži... stála s blinkrama v odtasvným pruhu, pilot běhal okolo ve vestě... asi soudruzi v Ingolštatu někde udělali chybku.... a co z teho plyne za ponaučení - nekupujte si A9 nebo co to bylo... 
To bude facelift A7.Má být koncem roku 2014.Stejně tak bude facelift A6.
Bez bodů
enemže jak píšu bylo to výrazně VĚTŠÍ než stávající A7
Pro zájemce o S1, test Autozeitungu proti Golfu GTI (220k verze), jejíž dynamika by mimochodem měla zcela odpovídat OIII RS (podle některých testů je OIII paradoxně lehčí)

Nechcel by som byt nemecky novinar a vyplnat nejaku megadlhu hodnotiacu tabulku s celkovym suctom 5000 bodov
Tipujem ze na ziadne ciastkove kriterium nemaju viac ako 25-30 bodov 
Docela mě zaujalo jedno pozitivní hodnocení A6 3.0 BITDI po 100 tis. km na německém fóru.
BTT - etwas Bitu-"Abgabe:(statistik" (alles FIS, Verbrauchswerte ab Kaltstart):
•Gefahrene km: 100.000 in gut 1,5 Jahren
•Vmax (FIS): 268 km/h (iphone GPS: "echte" 256 km/h)
•Max. Verbrauch mit 178er Schnitt (3 spurige BAB mit Vmax-Spitzen über 30 min.): 11,3 l/100 km
•Min. Verbrauch mit 102er Schnitt (CH, Autobahn über 2 h): 4,8 l/100 km
•Max. Reichweite mit einer Tankfüllung: 1150 km (nach1078 km betankt, > 1000 km wurde mehrmals gefahren)
•Durchschnittsverbrauch (Belegauswertung): 7,43 l über die gesamten 100.000 km
•Außerplanmäßige Werkstattaufenthalte: 1 zur Sitzledernachbesserung
•Pannen: Keine
•Reifen (18" SR 245 / 17" WR 225): Immer noch 1. Satz SR und WR (SR an Verschleißgrenze, WR 5-6 mm Restprofil)
•Interessantes Detail: 100 tkm mit erstem Satz Bremsbelägen und Bremsscheiben (wegen der ZF 8HP und Nutzung der Schaltpaddel;-))
brambor před chvílí v německu na A6 při cca 220kmph dostal od biturba nářez.... chjo no...
3.0 BiTDI je v A6 velmi vydarena kombinacia.
Uzasny pomer vykonu a spotreby
Uzasny pomer vykonu a spotreby