Čo dalej po E46?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Čo dalej po E46?

Příspěvek od Snowman000 »

Hmmm, zajimava moznost ;) Trosku sa ale bojim, ze to nebude moc upgrade v niektorych uhladoch...predsa len koni to ma menej a tie dva valce mi tiez budu chybat :) Mozno by ma ale test drive zlomil...zazil niekto?

Drsne? V com? V cene? :P
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Sem měl spíš na mysli kombinaci rwd, benzinu, manualu, 4místnýho a funfactoru - ono co si budem povídat, tam není takových možností.

Ad. 320si: asi to nebude v přímce tak rychlý jako tvá 325i, ale pocitově to asi bude úplně jiná pila :) (co jsem četl testy, tak to všude chválili - viz např. Koubek na autowebu).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Tak ono FUN factor vnimame kazdy inak a iny, E46 bude pre vacsinu nudna pohodlna krabica, ale kombinacia na dnesnu dobu ukecaneho riadenia, R6 vpredu, manualu vstrede a nahonu na zadok je pre mna idelal. Hlavne to ma prijemne vyvazenie, citit co to robi a kazdy den sa do nej dokazem tesit :)

Test od Honzi som videl mockrat a 320si mi dost nedala spat, ked ale ja som uz moc nakazeny na vacsi pocet valcov, lepsie povedane otraveny od tych vsetkych 4valcov naokolo...

A po dnesnom rane som si potvrdil, ze bez LSD nastupca uz byt nemoze, ked uz, tak uz ;)) Kludne aj dorobitelny, ale o to mensi rozpocet ostane :(
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

odkaz ke konkurenci... :ymblushing:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Původně jsem ti chtěl napsat ať do svý 325i doděláš svor a lehce pokrátíš a pojede to výrazně líp, ale pak jsem koukal tu (mimochodem super katalog) a rozdíl mezi 330i a 325i v e46 je 10kg??? a 330i má 6st. převodovku - za mě tedy 330i, dokoupit svor a jestli jde, tak vyměnit stálý převod za nějaký oem kratší (z jiný řady - co mě na okruhu vozil jeden kluk 330i, tak oem kvalty jsou dlouhý jako kráva). Za relativně málo peněz už hodně moc muziky.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Tak ta 320si ma asi fakt nieco doseba, hlavne jedinecnostou a podvozkom. Minimalne skusit ju by potom nebolo naskodu, urcite.

Jo tak zohnat E46 330i po FL s M-paketom a dorobenym svorom by asi bola pre mna najidealnejsia volba, velkostne, podvozkovo, motorovo, interierovo mi sedi neskutocne :) Vnukol si mi ale este lepsiu myslienku...dat svor sem ;)
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... 92752.html
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Kamarád má Alpinu B3 E36 touring (myslím, že jeden z 90 vyrobených kusů) a je to moc pěkný svezení, ale spíš takový dálniční gt (se super atmosférou) než na okresky. Je na tom hrozně znát, že je to dělaný na rychlý dálniční přesuny, takže kvalty dlouhý jako kráva a okresková dynamika tím dost trpí (když to srovnám s mým autem). E46 může být třeba jiná i když pochybuju, ale volba velmi zajímavá.
enthusiastic.driver
Řidič začátečník

Příspěvek od enthusiastic.driver »

130i jasná volba, ne? ;)

Jinak RX-8 rozhodně nechceš. Jakkoli je to auto cenově zajímavé, tak na daily se absolutně nehodí a výkonu na rozdávání příliš nemá :( Navíc, platit za dynamiku 325i provozními náklady M3, je prostě úlet...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Jo tak Alpina bol vzdy tak trochu cruiser vid video na motorvision...ale ako rarita je to slusne :)
Kazdopadne auto musi zvladat vsetko, mesto, zabavu na okreske a nizky prelet po dialnici, predsa len to bude hlavne auto v domacnosti, no bude musiet zastat aj funkciu mojho milacika ;)

Ta RX-8 je na tom az taaak zle? Vedel som ze nakladovo to je slusna darda, ale cenovo su na to fajn, cim by sa nejake naklady usetrili, ale zase musi vediet fungovat ked treba. Skoda no

Jo tak 130i by bola jasna volba, ale cenovo je este trosku mimo a velkost uz je fakt LTT iked aspon ta prdel sa otvara cela...je to taky favorit c. 2 ;)

Ma vyznam rozmyslat nad tym Legacy? Alebo je to uplne mimo co sa tyka zabavy? Nakladovo?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Já sem teda v Legacy nikdy nejel, ale podle mě to bude super na tahání opravdový víkendovky na okruhy :D .
Odpovědět