BTW: vůbec nerozumím vašemu boji za práva ochrany osobních údajů, když si zcela doprovolně vystavíte na internet RZ vašeho vozidla - 1AE 42 53.
1/Jako do dubu, já nechci nic bonzovat, já se snažím dosáhnout toho, aby nebyla zveřejňovaná nezveřejnitelná data. Jsem zásadně proti bonzování, ale co dělat, když tu podstatu někdo nepochopí.řidičBOB píše:...a vy nám budete vykládat něco o bonzáctví??![]()
![]()
BTW: vůbec nerozumím vašemu boji za práva ochrany osobních údajů, když si zcela doprovolně vystavíte na internet RZ vašeho vozidla - 1AE 42 53.
Docela by mě zajímalo, jestli mají tak velké pokuty/bonusy za pozdní/včasný příjezd, nebo je to prostě baví.řidičBOB píše:objevil jsem hezké video...je pravda, že řidiči žlutých busů jezdí jak pračuráci!
Jméno, foto,.. taktéž.řidičBOB píše:BTW: vůbec nerozumím vašemu boji za práva ochrany osobních údajů, když si zcela doprovolně vystavíte na internet RZ vašeho vozidla - 1AE 42 53.
Tak to gratuluji k prodeji, škoda že jste s fotkami odstranil i zajímavou zmínku o přechodu na EVO, původní znění v archivu dlouho nebude http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=czZetti píše:2/to auto není moje, ale ty RZ tam opravdu být nemusí