M.Z. píše:Mám manuální kožené sedačky s dofukováním bočnic a el. ovládání bederní opěrky. Mě se zdají dostatečně nízko, ale já jsem malý.(170cm)
Mám najeto cca 1800km a asi tu spotřebu za chvíli dotlačím někam k 12l, pokušení je silné. Dneska jsem si vyzkoušel kolik to teda umí jet a na chviličku se dostal k omezení maximálky. Čuměl jsem, jak suverénně se ručička zasekla na 260km/h a auto by jevilo dostatečnou chuť k dalšímu zrychlování.
STI jelo taky 250, ale od 230 se ručička po stupnici plazila, jede to jak píchlé prase
Vnější okraje gum naříkají a začíná jim mizet úsměv ze vzorku
Jsem spokojený a kupodivu se všem auto i líbí, když se obecně tvrdí, že 1er je hnusná... Pro mě je to Miss

Tak to mame stejne sedacky a mne se zdaji vysoko

. Jsem asi vysoky, ptz merim 175cm
Jo, s maximalkou to nema problem. Skoro kdekoli. STI nema na dalnici sanci, odzkouseno. Ale to se vi.
Jo, design neni echt povedeny, ale zajimave je to, ze me oslovuje se zajmem vic lidi nez s M3. Asi vyborny marketing a PR

gumy mizi, ale neni to takovy des. Ale jinak jsou vyborne
jinak je jasny, ze kdyz popozenes koniky, ze to pak papa vic nez 12. Ale jakmile zklidnis, neuveritelne spotreba klesne. Neni nutne jezdit extra economy, aby byla spotreba 7 litru.