Dohledal jsem historii nákupu pro mr_nitroz:AntiRadary.cz píše:Tak to jsem asi celou statistiku vadných AL G9 RX/RX2 naplnil jenom já, protože více než 1000 ks senzorů jsem neodebral a na minimálně 2 ks reklamací si vzpomenu jenom tak narychlo od stolu. 1 ks z toho byl mr_nitroz, kterého tady mnozí znají, 2. ks byl ze servisu, kde Bondovi montovali ten nedetekující STi-R+. A to nepočítám případy, kdy senzor AL G9 RX s vypálenou diodou byl krátce po záruce, takže zákazník rovnou objednal nový kus a vrácení vadného vůbec neřešil, tudíž o něm dodavatel ani neví.gebic píše:Tak jsem se na ty počty reklamací u AL G9RX podíval blíže a můj odhad 0,1% nebyl správný. Podle výkazů jsme za poseldní roky měli poruchovost čidel 0,2%.
Sadu jste od nás kupoval 3.8.2009. 30.12.2010 jste u nás reklamoval vadné čidlo, dostal jste opravené čidlo! Pak jste ho zase u nás reklamoval 29.5.2012, kde již bylo po záruce. Díky naší dobré vůli, jsme Vám reklamaci uznali! Tak takhle to skutečně bylo...

Samozřejmě toto AL pozná. Máte nejnovější firmware, který toto dokáže poznat. Ona vypálená dioda může být také způsobená špatnou montáží, kdy montážník ohne pin v čidle a celé to odplálí. Pokud jsem měl tu čest vidět nějaké montáže konkurence, vůbec by mě to nepřekvapovalo, že to bylo způsobené tímto.jancsi píše:toto mi uz signalizuje RJ pri zapinani alebo pridem na to az po uspesnom zameraniAntiRadary.cz píše:kdy senzor AL G9 RX s vypálenou diodou byl krátce po záruce