Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
pavproch: Protector a jeho nastavení a uživatelská přívětivost jsou naprosto super...šel bych do toho.
Navíc v tom jednom tlačítku můžeš mít i AL...to bych taky doporučil
Navíc v tom jednom tlačítku můžeš mít i AL...to bych taky doporučil
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kochání je nejhorší! Kocháš se, kocháš se a najednou koukáš, že Tě staví nějakej vořežprut, protože jsi si dovolil jet 5m za cedulí nějaké prdeloobce o celých 5kmh rychleji!M.Z. píše:Neříkal si, že se převážně při jízdě kocháš?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

prosím, prosím, vysvětlí mi někdo polopatě, jaký je rozdíl ve funkčnosti mezi protectorem 850cz a 950cz ? V ceně je značný, v popisech obou na AR.net sem rozdíly nenašel.... asi neumím číst....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíl je především v tom, že základem P850 je Bel 975e, což je dobrý detektor, ale na dnešní dobu má trošku více FP než jsem třeba já ochoten akceptovat - mám ho v jednom autě, které moc nepoužívám a jezdí s ním občas žena. Jako detektor je to bez diskuze v pořádku. FP jsou sice filtrované přes GPS, ale ne všechna místa jsou vychytaná.
P950 vychází s STiR+, což je podle mne nejlepší detektor v poměru cena/výkon/FP. Do budoucna bych si tipnul, že pokud budou nějaké fíčury (třeba použitelná detekce MultaradaruCD), tak se prioritně budou implementovat pro P950, jelikož ten je v hierarchii na vrcholu.
Pokud jsi zvyklý na klid STiR+, tak z P850 bys byl malinko ve smrti než by sis na občasné FP zvykl. Já s původní 975e najezdil statisíce km a taky jsem tady
P850:
P950
P950 vychází s STiR+, což je podle mne nejlepší detektor v poměru cena/výkon/FP. Do budoucna bych si tipnul, že pokud budou nějaké fíčury (třeba použitelná detekce MultaradaruCD), tak se prioritně budou implementovat pro P950, jelikož ten je v hierarchii na vrcholu.
Pokud jsi zvyklý na klid STiR+, tak z P850 bys byl malinko ve smrti než by sis na občasné FP zvykl. Já s původní 975e najezdil statisíce km a taky jsem tady

P850:
P950
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

kuju převelice
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já bych jen dodal že detekce P850 a P950 jsou skoro stejné...ostatní funkce naprosto totožné. A ony těch FP u 975 mimo prahu nějak moc není a ty se pořešili přes GPS...můj osobní názor je že pro mimopražské je P850 dobrá volba a bude shodný výkonama s P950... Já co jezdím zlínsko,brněnsko a trenčanský kraj tak bez FP
Jak napsal řBOB: P950 používá hlavu z STiR, která je nepřekonatelná v potlačení FP v Ka pásmu, je nedetekovatelná RDD a umí hlásit frekvenci poplachu. Což jsou vše zásadní rozdíly proti hlavě 975ky. Pokud jsi jezdil s STiR a/nebo hodně jezdíš po velkých městech, tak jdi rovnou do P950.
Pochopil jsem správně že Genevo Assist je pevný detekor a dá se k němu připojit AL? Bude to v ČR v prodeji?
SSS - vdechne tě do života
v prodeji již dávno je-Protector
jen němcům se to jmenuje jinak