edit: Konečně jsem se dokopal napsat tu reportáž, pro zájemce ji nabízím zde a zde. Pod odkazem tam je i spousta fotek. Skutečně bylo na co koukat, sraz se velmi vydařil.
Jinak sem si v tvojí recenzi všimnul, že znáš majitele Parisienne. Já měl možnost to několikrát řídit, když byla u předchozího majitele, skvělý auto. Za ty peníze fakt supr věc.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Sem jsem to ještě nedal, napravuji. Kdo má /má rád americká auta, scházíme se pravidelně každý poslední čtvrtek v měsíci v Park hotelu v Popovičkách u Prahy. Něco dalších informací je tady: http://forum.usmotors.cz/diskuse.php?cislo=1134
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
60 sekund (1974), Bullitt - filmy, které úžasně zachycují prostředí Ameriky v 70. letech a hlavně detailně ukazují co v té době jezdilo za auta a jaký měla zvuk! Existuje ještě nějaký další film s podobnou tematikou natočený v 60. - 80. letech? Napadl mě Starsky a Hutch, ale filmů bude určitě víc, tak kdyby někoho něco napadlo... dík