Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

gebic píše:Je to Vaše tvrzení. Ano nepamatuji starší typy detektorů, jsem v branži od roku 2008. Ale 975e znám jak své boty a skutečně ani jednu hlavu kde by odešlo jen jedno pásmo 34.00 nebo 34.30 nepamatuji. Když je problém buď to vyhlásí jednotka pip pip a nebo nefunguje vůbec.
Je to mé tvrzení, které mohu velice jednoduše prokázat, jelikož tu vadnou anténu mám pořád k dispozici. Také jsem se u 975e s tím ještě nesetkal, ale u starších 940/950/960 to byl celkem častý jev a 975e nemá kontrolu naladění jak nové detektory Beltronics, umí zahlásit jenom odpojení radarové antény.
gebic píše:Berete problémy dvou lidí z tisíce prodaných kusů? Ano Bondovu hlavu jsem viděl, dle mého názoru to způsobila špatná montáž a hlava se prostě uklepala. Podle uchycení to bylo pouze na jednom šroubu. Je taky potřeba vybírat dobré montážní centrum.
Ještě jsem neslyšel takovou hypotézu, že by nedetekci detektoru způsobilo "uklepání" hlavy, to by asi auta musela jezdit jenom na absolutní rovné silnici, a ne po tankodromech typu D1. Ale i pokud bych připustil, že je něco takového vůbec možné, tak řidič Bob měl asi taky špatnou montáž a vybral si špatné montážní centrum, když měl podobný problém. Třeba se nám pochlubí, kdo mu to "uklepané" STi-R+ montoval. ;)
gebic píše: Tak a je to černé na bílém:
http://www.antiradar-protector.cz/antir ... a-dopravy/

Obrázek
Takže chudáci Slováci nebo i čeští majitelé Protectorů, kteří jezdí do států, kde platí zákaz radarových detektorů, od nyní mají smůlu, jelikož je oficiálně prokázáno, že Protector je radarový detektor a, na rozdíl třeba od Stingeru, je většině zemích nelegální a nelze jej používat nebo jej mít nainstalovaný ve vozidle. :(
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Můj problém byl složitější a nebyl asi v hlavě detektoru. On ten problém nebyl tak jednoduchý. Jelikož mám rád, když mi moje záchranné systémy v autě fungují, nechal jsem raději vyměnit vše, co šlo. Na montáž si opravdu stěžovat nemohu, protože technik ve firmě ar.net je moc šikovný a jeho montáže jsou v podstatě umělecká díla. To se s tou Vaší, která je vlastně provizorní (již x měsíců) nedá srovnat ani v nejmenším. Nebo s některejma montážema, co provádí autorizované servisy - zvláště u Audi mám nafoceno několik montáží, za které bych dotyčnému zlámal obě ruce!
Bondovu hlavu jsem viděl a taky si myslím, že nebyla namontovaná správně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

AR.CZ: Pokud je hlava chycená na jednom šroubu, tak nechápu co není jasné na uklepání? Když na každé nerovnosti mlátí do všeho co je u ní?

Nebojte máme pořádného vlastního montéra, který dělá montáže ukázkově. A opravdu u Boba hlava byla zcela bez poškození, což u Bonda se říci nedá, ale i tam výrobce udělal vše pro jeho spokojenost i když to kupoval od konkurence.
Naposledy upravil(a) gebic dne čtv 16 kvě 18:22, celkem upraveno 2 x.
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

antiradary.cz píše:
gebic píše:Bondovu hlavu jsem viděl, dle mého názoru to způsobila špatná montáž a hlava se prostě uklepala. Podle uchycení to bylo pouze na jednom šroubu.
Ještě jsem neslyšel takovou hypotézu, že by nedetekci detektoru způsobilo "uklepání" hlavy, to by asi auta musela jezdit jenom na absolutní rovné silnici, a ne po tankodromech typu D1.
Pokud byla hlava uchycena na jednom sroubu tak, ze tam "litala" zcela volne, tak si lze predstavit, ze doslo k poskozeni elektroniky, protoze razy jsou v takovem pripade vetsi.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A k tomu zřejmě u Bonda došlo... Pracovně jsme to tehdá nazvali 'uklepání'
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:To se s tou Vaší, která je vlastně provizorní (již x měsíců) nedá srovnat ani v nejmenším. Nebo s některejma montážema, co provádí autorizované servisy - zvláště u Audi mám nafoceno několik montáží, za které bych dotyčnému zlámal obě ruce!
Ono je taky rozdíl, když se má namontovat 1-2 čidla na vozidlo, které má vpředu spoustu otvorů, průduchů a plastových mřížek a když se montuje 5 čidel na vozidlo, které je nemá absolutně žádné otvory a plastová mřížka je nahrazena nerezovou síťkou. Také je rozdíl, jestli montáž stojí 25.000 Kč nebo 5.000 - 8.000 Kč.
gebic píše:Pokud je hlava chycená na jednom šroubu, tak nechápu co není jasné na uklepání? Když na každé nerovnosti mlátí do všeho co je u ní?

...což u Bonda se říci nedá, ale i tam výrobce udělal vše pro jeho spokojenost i když to kupoval od konkurence.
Tohle je dost silná spekulace, jelikož jste radarovou hlavu viděl až po demontáži, takže tvrdit, že se "uklepala" mlácením o okolní části vozidla je trochu zavádějící. To už je pravděpodobnější stálé přehřívaní, pokud byla umístěna u nějakého chladiče a pod.

Mimochodem, Bond to nekupoval u konkurence, ale u nejlepšího dealera oficiálního českého distributora a u nejstarší firmy v oboru. ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

nevíte, o jakých montážích mluvím já, kde byly provedeny a kolik ta legrace majitele stála. Do každého auta lze zapracovat cokoliv, stačí jenom chtít a nebát se trošku invazivní práce. BTW: když je schopen někdo dát za komplet zařízení 70t a víc, tak musí počítat, že cena montáže je cca 10%. Ovšem nikoliv v autorizovaném servisu, kde to berou podle hodinové sazby a ceny opravdu dosahují částek kolem 25t, ale finální výsledek je napřesdržku.
Za tohle bych třeba montéra asi nepochválil a to ani v případě, že by montáž byla za 500,-
21062008155.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

AntiRadary.cz píše:Tohle je dost silná spekulace, jelikož jste radarovou hlavu viděl až po demontáži, takže tvrdit, že se "uklepala" mlácením o okolní části vozidla je trochu zavádějící. To už je pravděpodobnější stálé přehřívaní, pokud byla umístěna u nějakého chladiče a pod.

Mimochodem, Bond to nekupoval u konkurence, ale u nejlepšího dealera oficiálního českého distributora a u nejstarší firmy v oboru. ;)
Bohužel není to spekulace i jak píše Váš zastánce a pravá ruka MSP_X. Jen jedna řečnická otázka, víte kde si nechal MSP_X montovat zařízení? Jen napovím pro ostatní u Vás to nebylo (že by se vašich montáží leknul?)! Bondovo STi-R+ montoval to Váš bývalý dealer. Montáž opravdu hrozná, podle šroubů, které tam byly jasně vidět, hlava skutečně držela na jednom šroubu. Tedy uklepání je opravdu vysvětlitelné = nechápu proč to stále popíráte? Ono co jsem koukal prodal jste max desítky kusů sti-r a sti-r+. Tedy nemáte s tím pražádnou zkušenost. Jako já nemám zkušenost se Stingerem =))
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

gebic píše:Bohužel není to spekulace i jak píše MSP_X.
Moment, já nepsal, že to tak bylo, ale že je to možné.
gebic píše: Jen jedna řečnická otázka, víte kde si nechal MSP_X montovat zařízení? Jen napovím pro ostatní u Vás to nebylo (že by se vašich montáží leknul?)!
Úlekem z montáží to nebylo :) Ale nestěžuji si ...
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

MSP_X: Samozřejmě, vždyť jsi hlavu ani vidět nemohl. Ale pan AR.CZ vylučuje uklepání! Ale dle rozumu školáka, když něco není připevněné a bouchá kolem sebe, tak co to udělá s elektronikou po cca 30 měsících? No začne blbnout.... :ymhug:
Odpovědět