petris: Bez sedacek tam nebylo skoro zadne misto, tam se sotva dala napechovat bunda, notebook jsem uz musel dat do kufru. A nevim, kde by se tam zjevilo misto, kdyz se tam jeste pridaji sedacky

Obavam se, ze ta fotka bude hodne optimisticka a kdyz se vrati sedacky, bude tam tech par desitek cm co bez nich... Ale je mozne, ze to je jeste nekam vybrane (nevim tedy kam, motor je hned za zady), nebo je omezen prostor vpredu (i to je mozne, toho je jinak celkem dost). Chtelo by to videt in natura.
beaumont: Dekuji

Co se tyce pretacivosti (nebo jakehokoli limitu obecne), moc se nehlasi, proste prijde

Nemel jsem dost casu poznat to auto tak dobre, abych tohle mohl vystihnout presne, jde ale o typicke auto s motorem uprostred - drzi jak zidovska vira a hranice mezi "nicim" a ztratou trakce je velmi uzka a je treba se naucit pozorne ji vnimat a samozrejme rychle reagovat. Tohle se podle mne vnima zadkem, nikde jinde to citit neni
Zas na druhou stranu, neni to Porsche 911, kde se vetsi pretacivost chyta kvuli ohromne setrvacnosti zade spatne. Evora se mi v tomto zdala byt nezaludna, jen jemne pretaciva, cili korigovat to a dostat zpet do spravnych mezi nebylo tezke ani na snehu. Jinak spojka funguje vzdy, rozhodne ma Evora tendenci sama se rovnat do neutralni polohy.
Jizdni vlastnosti toho auta jsou opravdu vymakane, na tom nekdo musel stravit hodne casu. Kez by aspon ctvrtinu z nej venoval odvladatelnosti motoru...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n