Lyžárna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Lyžárna

Příspěvek od pavproch »

Můj nový oltáříček v rozestavěném stavu.... :x
pavproch píše:Starý s mladým.... mladý má na sobě nalepenou pásku s přípravou rozkreslení vrtání....

Obrázek
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

asi takle: neska dvakrát na můj nejmilejší kopec, z teho jednou z jihu a jednou ze severu.... všude sněhu fpysk, ale na jižní straně už to prostě není ono.... slunko už má sílu a i přes hmlu a mraky to mění na krustu a tak... zato sever, oooooooooaaaaaaaaachh!, sic už ne prašan, ale stále sypký sních až po gule...

nahoře stále mrzne, dole je okolo nuly a mrholí, namrzá to.... zítra idu zas, jak jinak... :x :x :x
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak, už asi opravdu šlus julius s letošní sezonou v Beskydoch.... zítra by mohlo sice být ještě ucházejícno (od úterý "to" tu má řádit plnou silou), ale musím do hokny.... navíc sem už fakt ale unavený.... výrazně víc na lyžích víc než v posledních 5 zimách, z teho skoro polovina za březen a duben.... mám dost.... mno, ešče nějak "přetrpět" příští "závěrečný" víkend v TA3... __II

neska 2x můj kopec, zase jednou jih jednou severovýchod a.... už ani v tym SV to není ono, včera byla asi obleva až někam do 800mnm a zmrzla ny tym krusta... ale i tak lepčí než drátem do woka... nepamatuju takle krásný závěr sezony v beskydoch, do poslední chvíli lyžba v sypkém sněhu, jinovatka na stromech, lednový "feel".... oaaaaaaachhhh!

začínám sa těšit na další sezonu, do listopadu ovšem to těšení přeroste v těžký absťák... ešče že tam mám ten týden na letním ledoffcu... [-o<
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

Já jedu zítra do Rakouska a hlásí jen sníh a zataženo :D
SSS - vdechne tě do života
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

já jsem šel včera večer průsekem k hotelu radegast a docela o ničem, zmrzlá krusta, těžký sníh
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jj, jižní svah....
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

a mimochodem taky budu přes víkend v tatrách.. a doufám, že sněhu bude co nejmín.. at se dá absolvovat nějaká turistika :-)
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

se třeba někde potkáme.... většinou se budu vyskytovat ve Velké a Malé studené dolině (+ doufám Velká Zmrzlá a Meděná dol.)
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

velká a malá studená dolina určitě ano :-)
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Yo! Yo! Yo!

Takle nějak si představuju závěr sezony.... hrebienok-teryna-baraní s.-brnčala-biela voda, sluníčko, firny a atak.... __II

a fčíl vážně: letos až napotřetí se zadařilo Baraní sedlo do Velkej zmrzlej, dvakrát sem tam už letos byl od teryny a dycky sa otočil, bo sem se posráááál strachy... až neska to pustilo.... začnu ale odzdola: ze smokovca sa dá ťapat na lyžach přímo od dolní stanice pozemky, ale odhaduju že pozítří už to nepude.... od hrebeieku se sněhu fpysk.... odzdola až k teryně promočené sračky (velký hang na sluníčku, kdy bylo asi plus padesát, byl kuwa výživný), nad chatou to začalo krustovatět a přidala se sem tam i nějaká čerstvá vata z nočního sněžení.... sjezd velkou studenou k brnčali stál za <!>, nahoře krusta s vatou (navíc na chvíli padla mha, takže nebylo vidět, šak sem tež hned pod sedlem - v pětačtyřicítce- hodil tlamu...), od plutve dolu sračka, a to tak že velmi... flaškou chvíli předemnou projel nákladní vlak (plně naložený), takže jízda po tym ground zero stála zato.... a sotva sem dojel na brnčalu, tak vypadla téměř celá údolní stěna černého štítu, to bolo čosy také ako zematrasenie... na brnčale pivko a sjezd až pod rozcestí na matliare (šlo by i dál, skoro až na zastávku, dyby tam zelezmrd nedělal bordel v lese...) a jaxem došel na bielu vodu, tak sa smrklo a prišla prvná jarná búrka ...

Celkové hodnocení ovšem i přes pičatý sjezd : jedna mínus.... :skismiley:

Zítra už nikam neťapu )sem se neska nějak uštval... celé sem to otočil za 4hoďky...), asi ale pudu na hoblovat zjazdouku z lomnického sedla (musím přexce testnout nová prkna, no ni?!?) a pak už enem dva měsíce narůstajícího absťáku než bude Le2Alpes.... :skismiley:
Odpovědět