Vnímání značky Mercedes-Benz
Vnímání značky Mercedes-Benz
Zdravím,
Vzhledem k tomu, že Mercedes nemá zrovna nejlepší vnímání v ČR , přišel mi jako dobrý nápad zvolit si toto téma pro svoji bakalářskou práci. Proto, aby byly data skutečně vypovídající nejen pro mě, ale i pro samotnou společnost, rozhodl jsem se, že bych oslovil okruh lidí, kteří se zajímají o dění v automobilovém průmyslu.
Proto bych vás rád požádal o vyplnění dotazníku pro svoji praktickou část, která si klade za cíl zmapovat právě vnímání o značce Mercedes-Benz, zda předsudky uvedené Mercedesem skutečně odpovídají názorům (potencionálního( zákazníka. Dotazník je naprosto anonymní a výstupy dat slouží pouze pro praktickou část mé bakalářské práce.
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotaznik ... edes-benz/
Předem dík za vyplnění, v případě, že je toto téma v rozporu s pravidly fora, tak žádám adminy o prominutí.
L.
Vzhledem k tomu, že Mercedes nemá zrovna nejlepší vnímání v ČR , přišel mi jako dobrý nápad zvolit si toto téma pro svoji bakalářskou práci. Proto, aby byly data skutečně vypovídající nejen pro mě, ale i pro samotnou společnost, rozhodl jsem se, že bych oslovil okruh lidí, kteří se zajímají o dění v automobilovém průmyslu.
Proto bych vás rád požádal o vyplnění dotazníku pro svoji praktickou část, která si klade za cíl zmapovat právě vnímání o značce Mercedes-Benz, zda předsudky uvedené Mercedesem skutečně odpovídají názorům (potencionálního( zákazníka. Dotazník je naprosto anonymní a výstupy dat slouží pouze pro praktickou část mé bakalářské práce.
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotaznik ... edes-benz/
Předem dík za vyplnění, v případě, že je toto téma v rozporu s pravidly fora, tak žádám adminy o prominutí.
L.
Re: Vnímání značky Mercedes-Benz
mno, fertig... co sem tam ale, jako uživatel modrobílé vrtule mohl asitak napsat, že?!?

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
done...a ehm, odpovede bude tiez odrazat podobny problem ako u PP nadomnou 
No zopar MB sa v mojom "kratkom" zivote uz pohybovalo

No zopar MB sa v mojom "kratkom" zivote uz pohybovalo

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Stejný problém
ale snažil jsem se být objektivní ..

Prave som prisiel z Mercedesu a vnimanie tych aut sa mi teda zhorsilo (len co sa tyka kvality spracovania/ergonomie/interieru) Ale mozno to tak vnimam iba v showroome
Vyplněno
Ale když jsem mezi preferovanými značkami nenašel Hondu, málem jsem to vypnul.
Ale když jsem mezi preferovanými značkami nenašel Hondu, málem jsem to vypnul.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
-
- Pan Řidič
Done. Ale domnivam se, ze jsem tyto otazky uz jednou v jinem dotazniku od studentu videl...
Ja jsem srdcar, MB se mi hodne libi.
Ja jsem srdcar, MB se mi hodne libi.
zdarec, díky za ochotu
. Hondu jsem tam nedal to je pravda, nemohl jsem tam vypsat všechny značky aut, které existují, snad to není až takový problém. To, že jsou některé otázky podobné, ne-li stejné je samozřejmě možné, bezpochyby to bude těch prvních pět úvodních , naprostá většina je však šitá na problematiku mé práce.
Jinak EMje, poslal jsem ti zprávu.

Jinak EMje, poslal jsem ti zprávu.
MJ to se ti nezdálo. PředFL E-klasse je obecně interiérem průser a přiznal to krátce po uvedení i MB. C-klasse s FL taky ponížili. B-klasse je papírák a od A-klasse nečekám nic jiného (s tou zkušenost nemám). Opřený iPad je blbost a vypadá levně. Hůř už je na tom snad jen BMW s jeho trčícím diplejem v 1er a 3er
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Odchadzal som odtial trochu sklamany a sklamany bude aj ten, kto si Mercedes kupi a ocakava luxus. Aj ta priplatkova koza v CLSku s visackou Echt Leder je odveci, pripadalo mi to ako umelina.
Nejak s nimi nemam skusenosti, okrem noveho Acka, na ktorom som najazdil par tisic km a koli ktoremu som v Mercedesi bol - spolujazdcove dvere dobre nedovierali a cez gumu "piskalo" a vypadavala zadna sietka na spolujazdcovom sedadle. Celkovo je to auto mizerne odhlucnene, ked v meste vedla mna prejde auto tak sa pozeram ci mam dobre zatvorene dvere a okna. Nehovorim ze u konkurencie je to lepsie, ale cakal som skratka viacej luxusu.
Nejak s nimi nemam skusenosti, okrem noveho Acka, na ktorom som najazdil par tisic km a koli ktoremu som v Mercedesi bol - spolujazdcove dvere dobre nedovierali a cez gumu "piskalo" a vypadavala zadna sietka na spolujazdcovom sedadle. Celkovo je to auto mizerne odhlucnene, ked v meste vedla mna prejde auto tak sa pozeram ci mam dobre zatvorene dvere a okna. Nehovorim ze u konkurencie je to lepsie, ale cakal som skratka viacej luxusu.