Kdyby tu bylo srdíčko, tak bys dostals...powerball píše:homosexualove jsou fajn, ja bych proti nim nijak nezbrojil![]()
Menšinový koutek
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Menšinový koutek
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
No lezby jsou casto pekny potvory - nedaji
Jinak me osobne je to celkem jedno a mam pochopeni, mel jsem uz stavy po vypiti buhviceho, ze bych ojel cokoli 
ja by som to neriesil, kazdy ma rad to svoje...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
nějaká souvislost s avatarem ?JardaB píše:No lezby jsou casto pekny potvory - nedajiJinak me osobne je to celkem jedno a mam pochopeni, mel jsem uz stavy po vypiti buhviceho, ze bych ojel cokoli
(hloupý vtip )
To zas az tak teda ne - rasa se musi ctit 
Ale pripadne muzu pitbulici k pokusum pujcit, jen ma uz 11 a je obcas naladova - takze oral bych nedoporucoval
Ale pripadne muzu pitbulici k pokusum pujcit, jen ma uz 11 a je obcas naladova - takze oral bych nedoporucoval
bída a úpadek ......... ani homofobní diskuse se už nedaří 
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě že ne - multisexualita je naprosto přirozená. Podívej se na homosexuální zvířátka v přírodě - taky nejsou na této bázi vykazována ze společenství. Jak pravím, sexuální orientace je umělý koncept stejně jako... jako třeba rasa. 
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
rasa není žádný umělý koncept
základní rasy jsou pevně dané, zkrátka bílá, černá a žlutohnědá....to je bez debat!! Stejně jako je bez debat, že tyto rasy si navzájem nejsou rovny. 
Niko nadžanel ko kerdža