BMW Divize
Re: BMW Divize
Jak mi bylo vysvětleno (už nevím esli tady nebo na bmwklubu), z3 vychází z techniky e36 (a je tedy opravdu už za zenitem), Z4 (e85) z techniky e46 (což by bylo fajn, ale nelíbí, fakt nelíbí) a Z4 (e89) z e9x (což mám a řidičsky mi přináší dostatek uspokojení). Takže asitak... a jelikož to scu mít jako hračku až do důchodu, tak je líbivost dost zásadním kriteriem.... kdo by se roky díval na něco, o čom ví, že existujou hezčí.... (i dyž, když to vztáhnu na doma....
)

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo ne jen z e36, ale zadni naprava je z e30
)). Ale stejne vzhled je proste uplne jinde. Jo mit prachy a chtit auto na dlouho koupim neco ikonickyho jako je zakladni carrera 993 nebo chudobnejsi ta z3 coupe
)

pp: Hlavne si zjisti, jestli je to v te Z4 e89 s padanim otacek aspon trochu lepsi, abys tu pak nemusel pictunink resit podruhy 

"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
me vzdycky prijde ze Z4 E85 coupe je uz za zenitem, ale kdykoli potkam jakoukoli jinou, porad je to nadherny auto...ale jen coupe, roadter je ... 

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond007 píše:me vzdycky prijde ze Z4 E85 coupe je uz za zenitem, ale kdykoli potkam jakoukoli jinou, porad je to nadherny auto...ale jen coupe, roadter je ...
hele

Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy

PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
SouhlasBond007 píše:me vzdycky prijde ze Z4 E85 coupe je uz za zenitem, ale kdykoli potkam jakoukoli jinou, porad je to nadherny auto...ale jen coupe, roadter je ...

vidíš, mně se Z3 nikdy moc nelíbila a je to tak i nadále ... předek vypadá divněVrooom píše:Jo ne jen z e36, ale zadni naprava je z e30)). Ale stejne vzhled je proste uplne jinde. Jo mit prachy a chtit auto na dlouho koupim neco ikonickyho jako je zakladni carrera 993 nebo chudobnejsi ta z3 coupe
)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
vesničan neska vyrazil do města a viděl tady to, co na dědině neuvidí...
bílou M550d - staticky i v akci (start z nuly to má fascinující, ale zvuk je .... no prostě dýzl)
a stříbrnou SSS (s T-čkovou značkou, tak to asi nebyl mouchoj) v akci - moooooc pěkně to jede i ten zvuk....
bílou M550d - staticky i v akci (start z nuly to má fascinující, ale zvuk je .... no prostě dýzl)
a stříbrnou SSS (s T-čkovou značkou, tak to asi nebyl mouchoj) v akci - moooooc pěkně to jede i ten zvuk....

tak a je vymalováno, žádnej píčtunink nebude .... sem si neska připlatil další rok záruky...