Ojeté auto pro 18-ti letého
Re: Ojeté auto pro 18-ti letého
jo brzdovku jsem starou určitě měl.. hned potom jsem to nechal vyměnit, ale nemyslím, si že by se něco změnilo. co máš za desky/kotouče?
Pravda vyděsí
Taky tipuju brzdovku, ta se prave projevi pri opakovanym brzdeni. Ja sem tam problem s brzdama nemel a to e36 v serii zadnej zazrak nema
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
-
- Řidič začátečník
Já pořádně nevim - vyprázdnil jsem kamarádovi sklad za směšnou cenu. Kotouče Brembo, desky ATE... neoslní, neurazí, ale na těch dětských hřištích po kterých jezdím, mi zatím stačily.
driver, brus: nezapomente, ze jste kazdy jezdili trochou jinou konfiguraci. podzimni byla na brzdy docela OK, v pripade te jarni (osmicka) uz to bylo horsi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
-
- Řidič začátečník
osmička? jakože s mostem? Je pravda, že jsem ji zkoušel jen jednou při akci Type-R, ale přišla mi ještě zamotanější a kvůli povrchu pomalejší, než vnitřní okruh...
Na druhou stranu, pokud člověk vypne mozek, tak je těch brzd asi skutečně třeba více
Na druhou stranu, pokud člověk vypne mozek, tak je těch brzd asi skutečně třeba více

Díky moc za radyenthusiastic.driver píše:Trochu se vyjádřím k té MX-5...

Jen se zeptám... Kdyř píšeš, že ty 1.8 nebudou za tyhle peníze kdoví v jakým stavu a že zadokolka s takovýmhle výkonem je na začátečníka až dost, nedalo by se říct, že ta 1.6 má v tomhle navrch?
driver: jj, s mostem. v te variante v podstate neslo nikde chladit.
Autoforum.cz
Driver má v podstatě pravdu, koukal bych po 1.8, ale kdyby se naskytla hezká 1,6 za dobrou cenu, klidně bych jí koupil a eventuální úsporu ceny projezdil..... 

MG - radost až na kost.
Jasně, chápu, že s 1.8 bych si užil asi víc. Ale jde mi o to, jestli se za ty stejný peníze dá sehnat 1.8 (obzvlášť NA) v tak dobrým stavu jako 1.6
A jestli i těch 81 koníků by pro mě nebylo na vyblbnutí a nučení až dost
No jinak abych něco připsal... Srdce mě určitě víc tlačí k tý MX5, ale pořád mě trošku hlodá ta otázka bezpečnosti v případě přetočení na střechu...
A jestli i těch 81 koníků by pro mě nebylo na vyblbnutí a nučení až dost

No jinak abych něco připsal... Srdce mě určitě víc tlačí k tý MX5, ale pořád mě trošku hlodá ta otázka bezpečnosti v případě přetočení na střechu...
Teď jsem koukal na parametry těch motorů - jsou to oba lehké nadčtverce a pravděpodobně mezi nimi nebude zásadní rozdíl. Nehledě, že pokud bude mít 1.8 delší převody, tak pocitově to rozdíl bude fakt minimální, takže největší bonus bude u 1.8 možnost budoucích výkonových úprav....
Najdi si nějaké slušné kousky, okoukni, prolez, projeď a uvidíš, co Tě chytne. Doporučuju, pokud jsi pro MX5 rozhodlý, vlez na miaťácké forum a ať Tě někdo sveze a nejlépe požádej někoho aby se šel na vyhlédnutý kousek s Tebou podívat. Okolo těhle aut se většinou motají nadšenci a rádi pomohou...
Najdi si nějaké slušné kousky, okoukni, prolez, projeď a uvidíš, co Tě chytne. Doporučuju, pokud jsi pro MX5 rozhodlý, vlez na miaťácké forum a ať Tě někdo sveze a nejlépe požádej někoho aby se šel na vyhlédnutý kousek s Tebou podívat. Okolo těhle aut se většinou motají nadšenci a rádi pomohou...
MG - radost až na kost.