Přemýšlím o nějakém detektoru radarů, jen nevím jestli to má cenu. Za deset let jsem za rychlost neplatil ani jednou, avšak většinou jezdím jen v noci, stejný trasy po prázdných okreskách. Má AR cenu? Předpokládám, že po tomto datu zase aktivita stoupne, stejně jako počet sviňáren (měření na výpadovkách, hned za cedulej při vjezdu...). Takže při nějaké výjimečné jízdě v pracovní době do civilizace by se to i mohlo vyplatit.
Na to datum se těším, jistě se zlepší bezpečnost a plynulost silničního provozu a sníží se počet smrtelných dopravních nehod. Budu se na silnicích cítit bezpečněji. Vymahatelnost práva se zlepší nejen díky odpovědnosti provozovatele za přestupky, ale i díky zdvojnásobení promlčecí doby za přestupky od 1.1.2013, jestli to do té doby ještě stačí odhlasovat. Za tu snahu lze poslancům ČSSD jen zatleskat. A až vyhrajou socani příští parlamentní volby společně s komančema, tak ještě více přituhne.
ultima ratio píše:Na to datum se těším, jistě se zlepší bezpečnost a plynulost silničního provozu a sníží se počet smrtelných dopravních nehod. Budu se na silnicích cítit bezpečněji. Vymahatelnost práva se zlepší nejen díky odpovědnosti provozovatele za přestupky, ale i díky zdvojnásobení promlčecí doby za přestupky od 1.1.2013, jestli to do té doby ještě stačí odhlasovat. Za tu snahu lze poslancům ČSSD jen zatleskat. A až vyhrajou socani příští parlamentní volby společně s komančema, tak ještě více přituhne.
Přemýšlím o nějakém detektoru radarů, jen nevím jestli to má cenu. Za deset let jsem za rychlost neplatil ani jednou, avšak většinou jezdím jen v noci, stejný trasy po prázdných okreskách. Má AR cenu? Předpokládám, že po tomto datu zase aktivita stoupne, stejně jako počet sviňáren (měření na výpadovkách, hned za cedulej při vjezdu...). Takže při nějaké výjimečné jízdě v pracovní době do civilizace by se to i mohlo vyplatit.
Na postupu v případě mobilních hlíděk se nic nemění. Co se týče rychlosti, platí OOP pouze v případě automatického měření rychlosti bez lidské obsluhy.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem