vladi.holl píše:...vystavil jsem ho, jestli se najde fajnšmejkr co bude mít zájem, bude to fajn, jestli ne, rád si alfu nechám.. Podle mne je zase výsměch mít v logu Dacii a drze se angažovat na autoforu, to už bych asi spíš vážněji bral i názor cyklisty...
ty budes asi peknej vul, kdyz posuzujes nazor cloveka podle toho, co ma v avataru... i s tou tvoji "bazarovou pokladnici na penize". Jo fajnsmekr jiste koupi GT s 1.9 turbodehtem.
Bejval jsme poměrně horlivej cyklista, tak třeba dostanu odpověď na to, jestli si fajnšmekr koupí radši jtd nebo asi druhej nejlepší V6 evropskej motor z 90´s ( prej po M3 )
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
Také si myslím že fajnšmekr o to ani nezavadí. No on rozumný člověk také moc ne....přeju úspěch ale fakt mi není jasné, pro jakou cílovou skupinu je to auto určené?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Já bych si třeba tuto Alfu jako daily drivera pořídil z fleku... stylová, diesel z těch nejspolehlivějších... A cílovka? Asi stejná, pro kterou je CLK CDI nebo dieselové 3er Coupé, 406 Coupé HDI apod.
K86: To se mýlíš, Alfa GT je nečekaně praktická. Kufr má velký a dobře využitelný (narozdíl od BMW a Peugeotu se zdvíhá i zadní okno) a zadní sedadla jsou s 3er (E92) a 406 kupé tak asi na stejno. Nezapomínej, že GT stojí na základu Alfy 156 Sportwagon.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
To ze je postavena na podvozku uz tak male 156ky na faktu nic nemeni. K cemu je prakticnost u tohoto auta? to ze se zveda i zadni sklo je sice pekny, je lip pristupnejsi kufr, ale tim to hasne. V pripade tehle aut je dulezite se bavit o prostoru pro posadku nez o kufru a jeho pristupnosti, protoze snad nikdo ti tahle auta nekupuje kvuli kufru. Nebo jo?
dal jsem si tu praci a nasel cisla: rozvor/delka/kufr
AR 2596/4489/320l
407 2725/4815/400l
CLK 2715/4638/435l
BMW3 E46 2725/4488/?l