Kafe na pumpách
Kafe na pumpách
Kde se vyplatí zastavit na kafe? Sem tam mají dobře udržovaný automat, někde mají přímo koutek s obsluhou a kávovary/presovači, někde automat s kafem za desetikorunu...
Re: Kafe na pumpách
poradím kde rozhodně nezastavovat: OMV na obchvatu Olomouce směr Brno/HK. Hrušková voda za 40kč.
Benzina v rožnově a benzina na výjezdu z ValMezu je docela vpoho. Gold na Horní Bečvě se taky dá
Benzina v rožnově a benzina na výjezdu z ValMezu je docela vpoho. Gold na Horní Bečvě se taky dá
Pravda vyděsí
LUK oil Bystrice nad Pernsatejnem - vyborne kafe - automat Jacobs
SHELL Nove Mesto na Morave - Automat hnus, kava zdarma k tankovani hnus, presso lepsi nadprumer
Dobra kava je na Shellu na D1 smer Praha v Humpolci, to same za Loktem v tom samem smeru
SHELL Nove Mesto na Morave - Automat hnus, kava zdarma k tankovani hnus, presso lepsi nadprumer
Dobra kava je na Shellu na D1 smer Praha v Humpolci, to same za Loktem v tom samem smeru
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Lukoil by měl mít tyhle super automaty snad už všude
Já si tam dávám kafe/horkou čokoládu pokaždé když tam zastavuju + jídlo (párky) výhradně v Lipůvce a Havl. Brodě

SSS - vdechne tě do života
Dobry kafe byvalo na JETkach, ale co to ma Lukoil tak to cely stoji za h.... vcetne benzinu a nafty. Nejlepsi kafe je dle myho v Mekacich. A ani nemusim vystupovat z auta, zajedu k drive okynku a hned frcim dal 

Já vyloženě dobrou kávu neměl na žádné pumpě.
V mekaci bejvavalo dobry kafe tak pred trema rokama, ted je to hnusna obarvena horka voda to jejich presso za dvacku
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
a na Lukoilu za 10 kafí/čehokoliv z Jakobs automatu 2 hrníčky Jakobs !! 

SSS - vdechne tě do života
to bych neřekl, už proto, že minimálně v Pardubicích používaj stejný stroje jako za dob JETu.......OldCar píše:Dobry kafe byvalo na JETkach, ale co to ma Lukoil tak to cely stoji za h....
Niko nadžanel ko kerdža
tak jestli to není tím, že pumpa není kavárna a pumpař není barista, že?PaTaK píše:Já vyloženě dobrou kávu neměl na žádné pumpě.

Niko nadžanel ko kerdža