Pomaloučku, polehoučku, se jim budou vracet všechna oprávnění, co měli za komančů a ještě některá navíc, teprve pak nastane na silnicích řád a pořádek.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Jako za komančů? Schválně vybereme rok kruté totality, třeba 1975. Budu opět moci řídit náklaďák (céčko mně tento stát vícméně ukradl). Padne omezení rychlosti mimo obec. V noci padne omezení rychlosti v obci a ve dne se tam bude jezdit 60km/h. Nebudou dálniční známky ani mýto. V Praze zruší modré zóny. .......... Člověče, jako řidič řeknu, že beru.
A policajti? Žádný strach chlapče. Furt stejný, furt stejný.
Honza42 píše:Jako za komančů? Schválně vybereme rok kruté totality, třeba 1975. Budu opět moci řídit náklaďák (céčko mně tento stát vícméně ukradl). Padne omezení rychlosti mimo obec. V noci padne omezení rychlosti v obci a ve dne se tam bude jezdit 60km/h. Nebudou dálniční známky ani mýto. V Praze zruší modré zóny. .......... Člověče, jako řidič řeknu, že beru.
A policajti? Žádný strach chlapče. Furt stejný, furt stejný.
To jsi ale vedle, já psal jen o oprávnění policajtů ne o dopravních přespisech.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Musím konstatovat, že radní pro legislativu pan Lukáš Manhart bude nejspíše poněkud mdlého rozumu. Jinak by těžko vypustil tuhle kravinu, viz citace:
"...Není nadále možné, aby slušní Pražané dopláceli na službu těm, kteří nerespektují dopravní značení v ulicích," řekl Manhart. Podle něj Praha v současnosti odtahy dotuje, na každé odtažené vozidlo doplácí asi 600 korun. Vyšší ceny by měly náklady pokrýt. "Ceny nejen že absolutně neodpovídají aktuální situaci, ale objem odtahovaných vozů navíc v posledních letech významně klesá," postěžoval si. ..."
Netuším co by mělo být tak špatné na klesajících počtech odtahů, zvláště když na ně město doplácí. (Tedy doufám že objemem opravdu myslel počet aut a ne downsizing jejich motorů )