Telefonologie
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Telefonologie
Datový balík mám taky. Ale většinou se pohybuju mezi známými wifi sítěmi... a na zbytek mi zatím stačí ten malej, co mám.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
To jsou velmi slušné ceny. Kdyby takové měly běžné FO, bylo by zde lépe.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Není to pravda, Majkl je zmaten, stahují peníze z karty, až když to skutečně odešlou...ExFun píše:Tak to je drsný - mít peníze měsíc předem. Chápal bych u výrobků na zakázku, ale tohle je tedy ultra rána. Pak nemá mít jabko takové fin výsledky, když má měsíční odběratelské úvěry bez úroku.
Na druhou stranu - z jejich pohledu je to geniální a můžu Applu jen pogratulovat, jak zmasakrovali myšlení svých oveček, že jim na to přistupují.
On Majl nejspíš zapomněl napsat, že neplatil přímo Applu, ale zřejmě nějakému virtuálnímu operátorovi, který to procesuje...
Virtuálům fandím. Tohle je případ win-win obchodu. Majkla by iP5 stál 15t. a má ho za 3t. Virtuál iP nakoupí od provozovatele sítě za 1Kč a vydělá 2999,-. Všichni jsou happy.
Virtuálům fandím. Tohle je případ win-win obchodu. Majkla by iP5 stál 15t. a má ho za 3t. Virtuál iP nakoupí od provozovatele sítě za 1Kč a vydělá 2999,-. Všichni jsou happy.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Ale vůbec ne. Majkl se snaží všechno sdělovat oklikou, zřejmě aby to bylo zajímavější, ale ve výsledku akorát všechny zmate. Samozřejmě on i já nakupujeme za plnou cenu u apple.cz, jen Majkl od toho odečítá peníze z prodeje své 4S + jistou 20% slevu, kterou není třeba rozebírat. Nic jiného za tím není.
A proto jsem psal, že není pravda, že Apple.cz vybere peníze měsíc dopředu. Jen při objednávce ověří kartu, ale peníze strhne skutečně až při odeslání, takže žádné měsíční bezúročné úvěry.
Jinak iP5 je první můj iPhone za plnou cenu, dycky jsem bral od operátora za korunu až cca 4000Kč, ale konečně se mi povedlo vyvázat ze všech smluv na dobu určitou, takže jsem bez závazků a hrozně si to užívám. Takže to, že pak nemůžu po netu machrovat, že ho mám za kačku, mi vůbec nevadí...
A proto jsem psal, že není pravda, že Apple.cz vybere peníze měsíc dopředu. Jen při objednávce ověří kartu, ale peníze strhne skutečně až při odeslání, takže žádné měsíční bezúročné úvěry.
Jinak iP5 je první můj iPhone za plnou cenu, dycky jsem bral od operátora za korunu až cca 4000Kč, ale konečně se mi povedlo vyvázat ze všech smluv na dobu určitou, takže jsem bez závazků a hrozně si to užívám. Takže to, že pak nemůžu po netu machrovat, že ho mám za kačku, mi vůbec nevadí...
Nevím, ty nové BB vypadaj fakt supr... 

- Volivovej volej
- Mistr volantu
Hele, vy experti na Majkla, mně bylo prostě řečeno, že je to zaplacený, tak z toho vycházím. Já to každopádně už zaplatil a víc je mi jedno. Podrobnosti celý transakce tu vyjevovat snad nemusím.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hele, vy experti, tohleto je kachna nebo ne?
http://appdroid.cz/2012/10/12/apple-ma- ... na-obzoru/
http://appdroid.cz/2012/10/12/apple-ma- ... na-obzoru/