Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

můj názor je takový že nejdůležitější je citlivost(kde neni detekce není nic jiného), pak je algo a vyzářený výkon je až třetí...odraz od lidaru je slabý...co se vyzáření týče tak stačí se podívat na LED diody blinderu...takže "svícení" je to poslední...to myslím u LI udělali jen kvůli reklamě aby mohli napsat že jim to nejvíc září(mají 100w laser diodu oproti "běžným" 75w)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

17 leta praxe v oboru se pozna... Hlavne montaz o tom presvedcila snad vsechny cleny na foru... =))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:A tajně fotí auta konkurence na parkovišti?
Nevím, co dělají policisté. Já policista nejsem a mohu si dělat, co chci...hlavně, když zde halucinujete o tom, jakou máte skvělo montáž. A ono je skutečnost opět jiná. Nechci tím demonstrovat opět nic jiného - jenom to, že jste lhář!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

VS* píše:můj názor je takový že nejdůležitější je citlivost(kde neni detekce není nic jiného), pak je algo a vyzářený výkon je až třetí...odraz od lidaru je slabý...co se vyzáření týče tak stačí se podívat na LED diody blinderu...takže "svícení" je to poslední...to myslím u LI udělali jen kvůli reklamě aby mohli napsat že jim to nejvíc září(mají 100w laser diodu oproti "běžným" 75w)
I z hlediska citlivosti je LI prakticky srovnatelný s AL a nemyslím, že by měl nějak výrazně horší algoritmus:

Obrázek

Obrázek

gebic píše:17 leta praxe v oboru se pozna... Hlavne montaz o tom presvedcila snad vsechny cleny na foru... =))
Zkuste navrhnout vlastní řešení, jak na mém vozidle umístit 5 čidel dopředu, 5 čidel dozadu a současně zakrýt díru po předchozí montáži AL. Vezmete přitom do úvahy, že vozidlo má zepředu hustou nerezovou síťku masky a prakticky žádné otvory. Množství a typ čidel byl pevně daný mým zadáním. Pokud to dokážete lépe, tak pak můžete kritizovat uvedenou montáž, v opačném případě to jsou jenom plané výkřiky do tmy.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

5 čidel? Nejsem blázen =)) Mě stačí jedno,které má lepší učinnost než těch Vašich pět... :))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

je potřeba si ještě říct, že ona kuchyňská měření nejsou nijak směroplatná, jelikož metodiku i vše ostatní si Váš tajtrlík msp_x vymyslel sám a několikráte se v minulosti ukázalo, že ne vždy byl jeho postup a naměřené hodnoty, správné.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

gebic píše:5 čidel? Nejsem blázen =)) Mě stačí jedno,které má lepší učinnost než těch Vašich pět... :))
Jenže já potřebuji na testování 5 + 5 čidel a takhle znělo i mé zadání. Pokud tedy nemáte žádný relevantní návrh, tak si dále masturbujte nad AL a nezaplevelujte tady zbytečně technickou diskuzi!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

vždyť taky netvrdím že LI je špatné...je to druhá nejvýkonější rušička...hned po AL.
otázkou je s čím příjde v budoucnu např G10-prvenství si vzít nenechají ;-)
jen říkám že vyzářený výkon neni extra podstatný pro celkovou výkonnost

5+5? LI quad + SL 8 = 6+6 ne?
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:...tak si dále masturbujte nad AL a nezaplevelujte tady zbytečně technickou diskuzi!
Nevnucujte nám své praktiky sebeuspokojování...počítám, že to nikoho nezajímá a navíc je to nechutné!
Ale jinak proti ALku nic nemáte a zákazníkům jej vřele nabízíte, že? =))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

VS* píše:vždyť taky netvrdím že LI je špatné...je to druhá nejvýkonější rušička...hned po AL.
otázkou je s čím příjde v budoucnu např G10-prvenství si vzít nenechají ;-)
jen říkám že vyzářený výkon neni extra podstatný pro celkovou výkonnost
5+5? LI quad + SL 8 = 6+6 ne?
Podle všech testu jsou prakticky srovnatelné a zatím jsem neslyšel o případu, že by někoho změřili s AL nebo LI. Prostě každému vyhovuje něco jiného a záleží na zákazníkovi, co se mu víc líbí a co si nakonec vybere.

Já mám SL Hexa + LI Quad, takže 3+2 vepředu a 3+2 vzadu.

Odpovědět