Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

normicek píše:Konečně zmínka o VIP, dáte i nějaké další podrobnosti? Nebo zatim to tajíte abyste rychle vyprodali DSI?
Stinger VIP se zatím dolaďuje, takže na nějaké podrobnosti je zatím brzo. Bude to další model v nabídce Stingeru, Card a DSI Computer i nadále zůstávají v sortimentu, takže uvedení Stinger VIP s vyprodáním DSI nijak nesouvisí.

VS* píše:ale aspoň už nebudou muset dávat anténu na <> =))
jen doufám že to má i HDMI konektor jinak to nechci.....kam bych zapojil pořádnou TV, na tom malém monitoru bych prd viděl =))
Ano, anténa má univerzální polarizaci, takže se při montáži již nemusí laborovat s jejím správným umístěním pro zachování maximální citlivosti jak na Ramery, tak i na Multaradary, ovšem i uchycení původní antény je tak šikovně řešeno, že montáž pod uhlem 45° nepředstavuje při instalaci žádný problém. HDMI konektor opravdu má, ale pokud nemáte dotykovou TV, tak ji k VIP asi těžko připojíte. Originální displej je ovsem dostatečně čitelný a informace jsou na něm přehledně umístěné, takže nemusíte mít strach, že na něj neuvidíte.

řidičBOB píše:Milion, dva miliony berou... Vondráčkové, Jandové... Hňupové ;))

Ale teď vážně: samožrějmě se mi opět potvrzuje, že jste obchodní impotent. Samozřejmě, že ve zboží žadné peníze zbytečně neleží, protože co je skladem, to se prodává a každý dobrý obchodník ví, co se dobře prodává a má to skladem. Vy rozhlašujete, jak Vám X50i jde jako teplé rohlíky na krámě, ale skladem není. Na Stinger stojí fronty na kolejích, ale skladem už x týdnů poslední kus :-?
Nemusí to být milion nebo dva, úplně postačí 1.670 000 Kč a nemusí to být ani hotově, stačí i ve formě podílu ve společnosti, že? ;)
Do mé obchodní politiky vám nic není, já se také nestarám, jak jdou vaše řemeny a jestli máte dostatečné skladové zásoby. Ovšem, abyste měl klidné spaní, tak už je X50i skladem a v případě zájmu si jej můžete zakoupit: http://www.antiradary.cz/prenosny-antir ... l/d-70344/ . Stejně tak je skladem DSI Computer a ostatní detektory z mé nabídky.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Někdo má a někdo nemá. Pokud by jste četl pozorně, tak obchodní podíl byl splacen v hotovosti. A aby jste Vy měl klidné spaní, tak naše současné skladové zásoby jsou v hodnotě 1,1 milionu...ale EUR ;-) Jen tak na okraj: naše základní jmění je právě proto tak vysoké, abychom si mohli dovolit největší sklad ve střední Evropě...znovu opakuji jednu ze základních pouček prodeje: co je skladem, to se prodá. Koukám, že kolem Vás ekonomie a obchod nešly ani po chodbě toho zaprděného kolejního kutlochu #-o
Takže zase pindáte o něčem, o čem nemáte ani potuchy a hrajete ramena s Googlem...blbečku!
Pokud by jste potřeboval nějaké obchodní rady, tak zavolejte...pokud si mne ovšem můžete dovolit :ymcowboy:

BTW: to by jste ani nebyl Vy, kdyby jste si z toho tady nedělal zase Eshop.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Speedster
Adept autoškoly

Příspěvek od Speedster »

Pro antiraradary.cz, na jiném webu jsem se vás ještě zastával. Ale tady to plevelení mě už moc nebaví číst.

A ted obecně, kdo máte Genovo one? Už je nás víc? Zatím jsem spokojený, jen jak na potvoru za tu chvilku co je na okně jen jedna hlídka a to ještě hodně daleko. Takže ostrý test mě zatím čeká.
Jen mě příjde že i teď v chladnějším počasí krabička celkem hřeje.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Speed: pokud vím, tak už je i tady vcelku dost uživatelů...
G1 se hřeje, ale na fci to vliv nemá, alespoň podle mé zkušenosti. A Murphyho zákony samozřejmě platí, takže je potřeba jít tomu radaru trošku naproti...třeba pomocí waze. :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

v tom pripade ja musim od stesti utikat, protoze od doby, co mam G1 na okne, potkavam jeden passat za druhym. prvni na prijezdu, dalsi v protismeru, oboje na Jizni spojce a dalsi pak na D1 v protismeru. vse v prubehu 3 dnu. pred tim mesice nic. detekce jsou docela slabe, na te D1 dokonce jen pipnul, ze Ka radar a tim skoncil. mam ho ale v horizontalu, coz bude asi hlavni pricina.

zbytek, tedy detekce stacionaru, usekovek apod funguje na 1
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jednak to - R10 a horizontální poloha detektoru si příliš nerozumí a jednak je na rychlostních komunikacích obecně problém, že hlava vysílá rovnou do svodidel a odrazy nic moc :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Speedster
Adept autoškoly

Příspěvek od Speedster »

Díky za připomenutí waze, už ho stahuju. A jo jsem rád že nejsem sám. Jen k té poloze, na vertikál to náte nějak upravený seriový držák? Já o něj mám celkem strach tak to mám na horizontal jak to asi má být
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Správná pozice je vertikal - bohužel, origo držák zatím není...takže pouze samodomo zatím. Jakmile držák bude, tak to sem určitě někdo dá vědět.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

Vertikál na G1 měl dle informací ze začátku zaří bejt 25.9. Tak uvidíme,ale jak píše Bob,určitě se to sem dá vědět...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

minuly ctvrtek jeste nebyl. dnes jsem ho pres suchac prozatimne dal na stary drzak od targetu a zkusim v okoli najit nejakou hlidku
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět